В състояние на афект ли ще ви отмъстят или с

...
В състояние на афект ли ще ви отмъстят или с
Коментари Харесай

Близнаци и Скорпион: Най-зловещите отмъстители в Зодиака!

 18048_900-1- В положение на афект ли ще ви отмъстят или с невъзмутимо формиран проект? Това си коства да знаете, преди да си помислите да им навредите. Вижте кои са най-зловещите отмъстители в Зодиака!

Скорпион

Скорпионът няма да ви елементарни нито една засегнатост, той е основният отмъстител на целия зодиак. В неговата месомелачка можете да попаднете за  всичко и за нищо и той отмъщава на всички. Очаквайки търпеливо  подобаващия миг с цел да нападна, като в същото време събира за вас  всякаква информация, в търсене на компромат и едва място. Точно там ще ви удари.

Той няма да ви убие незабавно, а  ще си играе с вас като котка с мишка. Отмъщението му постоянно е обвързвано със секса. Той да вземем за пример може да очарова колегата и да пусне в интернет видеото от спалнята си или да публикува  телефонния ви  номер на уеб страница за полови услуги.

Близнаци

Близнаците ще ви подиграят, ще разрушат положителното мнение за вас и в реалния  и във виртуалния живот. Да се ​​скарате с Близнаци е като да се предадете  на милостта на  пречистен садист. Ако Близнаците са решили да ви отмъстят, можете да извършите единствено едно: незабавно да си промените името и да се преместите на другия завършек на света.

   ОТМЪСТИТЕЛИ за завършен.

Телец

Отмъщението на Телец може да се проточи в продължение на години. Удобството, комфортът са най-важните неща за подобен човек. Защо, тогава, да ги унищожава,  да се напряга, да живее с ясното схващане за неуредения въпрос? Затова на Телецът муе по-лесно да елементарни,  в сравнение с да си отмъсти.

Той обаче няма да ви елементарни, единствено в случай че посегнете на най- свещеното му нещо- неговата благосъстоятелност: да му откраднете нещо, да го измамите в бизнеса или да му отнемете колегата, в  който е вложил толкоз доста. За възмездие Телец ще ви отговори по този начин: ще ви отнеме най-ценните за вас неща: клиенти, брачен партньор, дом, бизнес. Може да отнеме известно време, само че Телецът е толерантен. Отмъщението му се проточва не една година и е изключително огромно.

Дева

Девата възнамерява отмъщението си като шахматна партия. В множеството случаи обаче тя съумява да убеди себе си, че отмъщението е ирационално събитие. Освен в случай че анализът на облагите и загубите от сходно деяние не покаже, че актът на възмездие ще й донесе някакви осезаеми изгоди или ще ви  научи на нещо.

Тогава, единствено от  възприятие за дълг, тя ще одобри тази неблагодарна задача. Планът за възмездие на Дева ще бъде създаден в най-малките детайлности и елементи. Ловко ще заложи клопки, доста тъкмо ще дефинира задачата на офанзивата. Определено ще загубите всичко откакто тя осъществя проектите си!

Още по тематиката:

Магическа самоотбрана: Кога имате право да я употребявате

 

Важно е да се изучи деликатно областта  на  магическата самоотбрана, тъй като в този момент имаме забележителна магическа мощ и власт. Неподходящото потребление на тази мощ и власт може да провокира реакция от…

Цялата публикация

Най-доброто възмездие за всички, които са ви наранили!

 

Желанието да  отмъстим е  естествено. Какво ли не проекти се въртят в главите ни, когато сме засегнати и афектирани, и ние желаеме да отвърнем със същото. Но … Най-доброто отмъщение…

Цялата публикация

Не имам вяра в отмъщението, имам вяра единствено в кармата. И ето за какво:

 

Кармата  в действителност е  вярата в това, че всичко се връща, или с други думи   методът,  по който се отнасяте към другите хора, директно въздейства на това по какъв начин те ще се…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР