В състава на служебния кабинет виждам балансиране между хора, които

...
В състава на служебния кабинет виждам балансиране между хора, които
Коментари Харесай

Тома Биков: Ситуацията с главния секретар на МВР е свързана с разследането в митниците

„ В състава на служебния кабинет виждам балансиране сред хора, които имат разнообразни хрумвания, в това число такива с по-ляв идеологически профил, хора с разнообразни убеждения “. Това разяснява в „ Панорама “ по Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков.
„ Не виждам доста наши хора. Ние сме споделили ясно, че бихме влезнали в ръководството с политически лица тогава, когато българските гласоподаватели ни дадат тази опция “, сподели той.
Според него Калин Стоянов не е изпълнявал партийните поръчения на Кирил Петков, а той от своя страна бил засегнат, че не е питан кои да бъдат районните шефове на Министерство на вътрешните работи.
„ Това, което виждам в профил – съгласно мен обстановката с основния секретар явно е обвързвана с следствието в митниците. Главният секретар призна, че е разследван, само че не сподели защо. Ако един основен секретар бъде разследван, да стои на поста си е много необичайно, “ разяснява Биков.
Той счита, че номинираният за длъжностен министър председател Димитър Главчев, чиято политическа биография е обвързвана с ГЕРБ, ще се води по Конституцията и ще съблюдава законите.
„ Цялото минало лято сътрудниците от Политическа партия обясняваха по какъв начин ГЕРБ имат единствено един министър – това е правилно. След записите ние сме доста деликатни във връзка с Политическа партия, изключително след думите на Асен Василев, че изборите би трябвало да се проведат „ с наш министър “, ние им нямаме доверие, “ посочи депутатът.
Тома Биков разяснява и следствието в Агенция „ Митници “:
„ Акциите, свързани с контрабандата, се случват или в съгласуваност с непознати служби или сигналите идват от чужбина “.
Според него „ Продължаваме промяната “ бъркат, като застават на 100% зад управлението на организацията.
Още първоначално им казахме: „ Можем да ви поддържаме, само че не значи, че ви се подчиняваме ”, посочи той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР