В състава на служебния кабинет виждам балансиране между хора, които

...
В състава на служебния кабинет виждам балансиране между хора, които
Коментари Харесай

Ситуацията с главния секретар на МВР е свързана с разследането в Митниците, смята Тома Биков

" В състава на служебния кабинет виждам балансиране сред хора, които имат разнообразни хрумвания, в това число такива с по-ляв идеологически профил, хора с разнообразни убеждения ". Това разяснява в " Панорама " депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков.

" Не виждам доста наши хора. Ние сме споделили ясно, че бихме влезнали в ръководството с политически лица тогава, когато българските гласоподаватели ни дадат тази опция ", сподели той.

Според него Калин Стоянов не е изпълнявал партийните поръчения на Кирил Петков, а той от своя страна бил засегнат, че не е питан кои да бъдат районните шефове на Министерство на вътрешните работи.

" Това, което виждам в профил - съгласно мен обстановката с основния секретар явно е обвързвана с следствието в митниците. Главният секретар призна, че е разследван, само че не сподели защо. Ако един основен секретар бъде разследван, да стои на поста си е много необичайно ".

Биков счита, че Димитър Главчев, чиято политическа биография е обвързвана с ГЕРБ, ще се води по Конституцията и ще съблюдава законите.

" Цялото минало лято сътрудниците от Политическа партия обясняваха по какъв начин ГЕРБ имат единствено един министър - това е правилно. След записите ние сме доста деликатни във връзка с Политическа партия, изключително след думите на Асен Василев, че изборите би трябвало да се проведат " с наш министър ", ние им нямаме доверие ".

Акциите, свързани с контрабандата се случват или в съгласуваност с непознати служби или сигналите идват от чужбина, уточни Биков. Според него че Политическа партия бъркат, като застават на 100% зад управлението на Агенция " Митници ".


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР