В същото време той продължава да отрича, че я е

...
В същото време той продължава да отрича, че я е
Коментари Харесай

Изобретателят Петер Мадсен призна, че е разчленил Ким Вал

В същото време той продължава да отхвърля, че я е умъртвил, предадоха международните организации.

Мадсен беше упрекнат за убийството на 30-годишната шведска журналистка Ким Вал, с която през август се качила на подводницата му, с цел да прави репортаж. 11 дни по-късно тялото на младата жена беше открито без глава и крака на брега в датската столица Копенхаген.

Според самопризнанията на Мадсен Вал умряла от задушаване с водорен окис в подводницата му, до момента в който той се намирал на палубата ѝ. След това Мадсен разчленил тялото ѝ и го изхвърлил зад борда на подводницата.

Това е следващата смяна във версията на Мадсен за случилото се. Първоначално той съобщи, че Вал се върнала жива и здрава в Копенхаген. По-късно сподели, че на борда на подводницата е станал ужасяващ случай и е погребал Вал в морето, планирайки по-късно да отнеме личния си живот.

В началото на октомври полицията в Дания откри ужасяващи видеозаписи на убийства в сервиз на Петер Мадсен, притежател на подводницата, в която беше убита шведска журналистка. На фрагментите се вижда по какъв начин дами са изтезавани, обезглавявани и изгаряни . Мадсен обаче твърди, че доста хора имали достъп до сервиза му и записите не били негови.

Утре съдът би трябвало да се произнесе дали ще удължи предварителния арест на Мадсен.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР