В САЩ забраниха на журналисти да крадат сувенири от официалния

...
В САЩ забраниха на журналисти да крадат сувенири от официалния
Коментари Харесай

Помолиха журналисти да спрат да крадат неща от президентския самолет

В Съединени американски щати не разрешиха на публицисти да крадат сувенири от формалния аероплан на президента на страната Джо Байдън. Асоциацията на кореспондентите в Белия дом предизвести, че вземането на движимости от самолета е неразрешено.

Инвентаризацията на Air Force One след визитата на Джо Байдън на западното крайбрежие на Съединени американски щати през февруари откри, че няколко продукта липсват, пише BBC News. Смята се, че от самолета са изчезнали маркови калъфки за възглавници, чаши и чинии със златни рамки.

Миналия месец асоциацията изпрати имейл до кореспонденти, в който сподели, че държанието се отразява зле на преспула, групата публицисти, които пътуват с президента, и би трябвало да спре.
 Самолетът на президента на Съединени американски щати, самолетът на Джо Байдън, Джо Байдън, президентски офис в небето, сувенири от самолета, публицисти, традиция на президентите Президентите дават публични кутии с M&M на репортерите на Air Force One от 1988 година насам. Снимка: New York Post
На публицистите от време на време се дават дребни торбички с M&M, украсени с президентския щемпел като сувенир. Въпреки това, вземането на предмети с логото на Air Force One, в това число принадлежности за хранене и кърпи, е нещо всекидневно от доста години, съгласно самите медийни служащи.

Миша Комадовски, кореспондентът на Белия дом за Гласът на Америка, натрупа деликатна сбирка от предмети от пътуванията си с президентския аероплан.

„ Не съм засрамил никого, нито съм направил закононарушения, с цел да основа тази сбирка “, сподели той, държейки хартиена чаша с логото на Air Force One, която „ просто е не запомнил да изхвърли “.
 Самолетът на президента на Съединени американски щати, самолетът на Джо Байдън, Джо Байдън, президентски офис в небето, сувенири от самолета, публицисти, традиция на президентите Air Force One, който Белият дом назовава офис на президента в небето Снимка: Shutterstock
Air Force One, който Белият дом назовава офис на президента в небето, има повърхност от 4000 квадратни фута (372 кв. м). Неговите впечатляващи уреди включват обширни президентски жилища, здравна станция с операционна маса, конферентна зала и столова, две кухни за готвене, способни да нахранят 100 души едновременно, и специфични зони за пресата, VIP персони, защита и секретари.

Изданието отбелязва, че с помощта на усъвършенстваната авионика и отбрана, самолетът принадлежи към военния клас и е кадърен да устои на въздушна офанзива. Освен това е кадърен да презарежда във въздуха, което му разрешава да лети безпределно дълго, което е жизненоважно при изключителни обстановки. Air Force One също е оборудван със предпазено информационно съоръжение, което разрешава на самолета да действа като мобилен команден център. На борда има 85 телефона, голям брой двупосочни радиостанции и компютърни връзки. Президентът седи начело, а публицистите са ситуирани в задната част на самолета.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР