В САЩ излиза книгата на Хилари Клинтън Какво стана?“. В

...
В САЩ излиза книгата на Хилари Клинтън Какво стана?“. В
Коментари Харесай

Хилари Клинтън откровена за тъмните дни от брака си с Бил

В Съединени американски щати излиза книгата на Хилари Клинтън „ Какво стана? “. В нея тя споделя освен за провалянето си от Доналд Тръмп на президентските избори предходната година, само че и за „ тъмните дни “ от брака си с Бил Клинтън.

Бил Клинтън написа книга, Хилари е персонаж в два романа

„ Ние несъмнено имахме „ тъмни дни “. Тогава не бях уверена дали нашият брак въобще ще оцелее “, цитират книгата редица западни медии. Ясно е, че Хилари има поради половия скандал на Клинтън с Моника Люински, въпреки че името на Моника не се загатва. „ Вие така и така знаете всичко за тях “, смирено признава Хилари.

Тайните на Хилари Клинтън, които нямат нищо общо с политиката

За този скандал в действителност се знае всичко: през 1998 година медиите бяха подложени на критика от обществото за несъразмерното отразяване на всички детайлности на абсурда. Хилари обаче написа, че е решила да остане с мъжа си и да му елементарни съпружеската невярност, тъй като към момента го обича.
 Хилари и Бил Клинтън БГНЕС
Тази година двойката ще празнува 42 години фамилен живот. Хилари и Бил се срещнали през 1973 година, когато следвали в Йелския университет. След две години те станаха семейство.
  По тематиката Хилари Клинтън основава лична политическа организация ФБР и Белият дом - хроника на разтърсващи кавги Хилари Клинтън укорява себе си, ФБР и Русия за загубата на президентските избори
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР