В съседство с прочутия таван на Лили Иванова, останал й

...
В съседство с прочутия таван на Лили Иванова, останал й
Коментари Харесай

Вижте кой известен българин стана комшия на Лили Иванова

В съседство с фамозния таван на Лили Иванова, останал й от брака със сина на члена на Политбюро и заместник-председател на Държавния съвет Пеко Таков и първи водещ на Всяка неделя Янчо Таков, към този момент живее лорд Евгени Минчев.

Докато естрадната прима населява кооперация на Централен комитет на Българска комунистическа партия, въпреки при соца да се води земеделка, паркетният лъв е в буржоазна постройка до нея, под която се намират две от най-елитните сега софийски заведения - „ Кюше “ и „ Павилион “.

Те са и желаните места за отдих и среща с другари на Димитър Бербатов, написа 19min.bg.

Славата на ул. „ Оборище “ като магнит за богатите и известните настава преди повече от половин век, когато на нея е издигната кооперация, в която се нанася тогавашният „ пръв партиен и държавен ръководител” Тодор Живков.

Той живее със фамилията си на нея и остава там до гибелта на брачната половинка си Мара Малеева тъкмо преди 50 година В тези години, когато софиянци назовават улицата Тодорище в чест на Бай Тошо, в съседство с него на ъгъла с ул. Кракра живее най-знаменитият артист на България Апостол Карамитев.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР