В сърцето на София, точно пред сградата на Народното събрание,

...
В сърцето на София, точно пред сградата на Народното събрание,
Коментари Харесай

Новини под опашката на Коня: Кьовеши направо размаза корупцията в България

В сърцето на София, тъкмо пред постройката на Народното събрание, посред жълтите павета има скулптура на цар. Той е руснак. Освен това е на кон, който разумно също е съветски.

 

Конят има опашка, тоже русская, а под опашката, това, което службите не желаят да знаете – е прикрит изкуствен интелект, който следи и проучва събитията в страната.

 

Понеже България е пръв герой против режима на Путин и наскоро изгони всичките му шпиони, закъсалото съветско разузнаване разчита главно на разбора извиращ под опашката на коня.

 

Ние, сме група супер хакери и успяхме да бръкнем надълбоко в съветския изкуствен интелект и да източим всичко скъпо оттова. И тъй като в последно време е съвременно да се разгласяват записи, взехме решение да изпратим до медиите тези супер секретни разбори бликащи под опашката на коня.

 

Доклад 1: Българин смъкна знамето на пристанището в гръцкия град Кавала и закачи българското на негово място. Гордият родолюбец крещял, че това е българска територия и се съпротивлявал на гръцките служители на реда, които пристигнали да го арестуват. Татуираният опълченец небрежно бил глобен, номерата на колата му били свалени и му било неразрешено да напуща града, до момента в който не завърши правосъдното дело против него. Наследникът на Хаджи Димитър и Караджата се качил на БМВ-то си (нямаме информация дали колата му е тъкмо БМВ, само че просто не можем да си представим да е друга) и отпрашил към българската граница. Минал на рейд през ГКПП-то, само че малко по-късно бил задържан от българските служители на реда и предаден на гръцките управляващи, с цел да си получи глобата.

 

Анализ: Няма пояснения за дейностите на поборника за България на три морета. Щом счита, че Кавала е българска територия, за какво тогава е тръгнал назад към българска територия да се избавя. Да не би Ботев като са му избили четата да е потегли назад да хваща кораба “Радецки ” към Румъния? Или пък хан Крум като е видял зверствата на Никифор I да се е врътнал назад от Върбишкия проход?

Ясно е сигурно за какво българските служители на реда са го предали на гръцките откакто са го заловили. Няма естествен българин който да желае Кавала и Беломорска Тракия да стане още веднъж българска територия. Защото в противоположен случай, тамошното крайбрежие ще бъде бетонирано  и презастроено с грозни комплекси, цните в заведенията ще се надуят безбожно, а плажовете ще се замърсят. И тогава българите напълно няма да има къде да вървят на отмора.

 

Предложение: Ако искаше да бъде разгласен за воин от българските и международните медии, индивидът просто трябваше не да забие българското знаме, а това на ЛГБТ+ 

 

Доклад 2: Депутатите организираха една от най-разгорещените полемики свързани със законодателна активност, в целия им мандат до момента. Спориха за въвеждането на понятието “интимна връзка ” в Закона за домашното принуждение. Заради престъпния случай в Стара Загора, при който урод наряза с макетно ножче гаджето си, депутатите взеха решение да са оптимално безполезни на обществото и създадоха промени при домашното принуждение, които по никакъв метод не касаят случаи като този. Вероятно целейки се в международен връх по безполезност, Надежда Йорданова от “Да България ”, формулира текстът по този начин, че да се отвори опция за признание на еднополовите двойки в българското законодателство. От опозицията също се постараха да потвърдят, че съществуването им е изцяло безсмислено и обърнаха дебата по този нерабоещ и нямащ отношение към настоящата конюнктура закон, в посока за и срещу гей браковете. Преливащият от ум Манол Пейков от ръководещите не пропусна да показва какъв брой ненужен е като народен представител и призна от трибуната, че този текст урежда таман хомосексуалните двойки. 

За да има мир, вездесъщата Йорданова предложи да редактира текста като прибавят, че “интимна връзка ” може да има единствено в случай че е траяла най-малко 60 дни. В духа на цялостна безполезност, от Българска социалистическа партия споделиха, че този текст ще мине единствено, в случай че в него написа, че интимната връзка е сред мъж и жена. Управляващите се съгласиха. 

 

Анализ: В момента в действие е текст, който гласи, че интимна връзка може да има единствено сред мъж и жена и то в случай че е най-малко 60 дни. Тотално ненужен текст, който освен не би оказал помощ на момичето нарязано с макетно ножче, ами няма да свържи работа и на действителни жертви на домашно принуждение, които не живеят в насилника си. Извън еквилибристиките с термините по какъв начин може да е домашно принуждение, когато жертвата и насилника не споделят общ дом и резонните въпроси какво става, в случай че някой батка пребие гаджето си на 59-ия ден от връзката им, съдът ще би трябвало да пояснява по какъв начин изобщо се потвърждава от по кое време е почнала връзката – би трябвало ли да се показа кървясъл чаршаф или статус във Facebook ще е задоволителен? 

 

Предложение: На българските депутати да им се закачи по едно динамо на обувките, което да се върти и да създава ток, до момента в който се разхождат от депутатските банки, до трибуната за изявления. Така най-малко ще има някаква минимална изгода от тях.

 

Доклад 3: В онлайн изявление пред партийния си ПР, българският министър председател Николай Денков просторно обясни на “загрижените жители ” триумфите на държавното управление и проблемите наследени от педишните ръководещи. Наред с значимите тематики, Денков реши да разкритикува и Съвета за електронни медии, тъй като не глобил публицистите разпространяващи подправени вести. 

 

Анализ: Трябва да поздравим акад. Денков, че още в зората на своето ръководство взема образец от сполучливите дългогодишни държавници. Също както Владимир Путин и Денков взе участие в режисирани допитвания до народа, в които въпросите ги задава персоналния му ПР. По образеца на Владимир Владимирович, българският министър председател също другарски подлага на критика сякаш самостоятелни институции, върху които изпълнителната власт няма надзор. И тъкмо като Дядя Вова, учен Денков жадува за държавен надзор над медиите. 

 

Предложение: Николай Денков да съдаде в кабинета си пост министър на истината и дори може да номинира за поста Найо Тицин.

 

Доклад 4: Вежди Рашидов напусна политиката. В разгара на високо интелектуалния спор за въвеждането на “интимна връзка ” в Закона за домашното принуждение, някогашният министър на културата с разреши безразсъден коментар. В интерес на истината коментарът беше всекидневен. След като е оповестена отмора при дебатите, Рашидов се доближава до председателстващата съвещанието Росица Кирова и сътрудника й от Политическа партия Никола Минчев. Кирова го моли да даде някой умен съвет, а Рашидов впряга цялата си налична мъдрост, с цел да изясни, че всички “к*рви се сетили, след 15 години, че ги изнасилвали и в този момент би трябвало да променяме закони за домашното принуждение поради това. А оня американски режисьор (вероятно Харви Уайнстейн, който в действителност е продуцент) го създали дори на маймуна. И Киров и Минчев се хилят на тъпотиите на Вежди, досега, в който не откриват, че директното лъчение в интернет още върви и всички фенове са станали очевидци на парламентарните мъдрости на Вежди. Депутатът от ГЕРБ е охулен незабавно по-късно. Подава оставка като началник на културната комисия и член на тясно партийното управление на ГЕРБ, с по-късно напуща Народното събрание и политиката.

 

Анализ: Забелязваме, че директното лъчение в интернет на парламентарни мероприятия има табиет постоянно да продължава по-дълго от плануваното. Преди немного време (поне не толкоз, че да се не помни напълно) водачът на “Да, България ” Христо Иванов по този начин не знаеше, че словата му се излъчват онлайн на уеб страницата на Народното събрание и си разреши да наговори една камара нелепости. Неговата първа реакция “на живо ” тогава беше, че е значимо словата му да се “свалят от уеб страницата на Дарик ”, пък кой видял-видял. Вежди не е предложил никакво цензуриране на изцепките си и дори се извини. Христо Иванов не се извини. Вежди Рашидов към този момент не е в политиката, а Христо Иванов към момента е. Защо?

 

Предложение: Прякото лъчение на съвещания в Народното събрание да се приключи. Защото в случай че Вежди Рашидов е най-възрастният и най-мъдрият народен представител в това Народно заседание, напряко е рисково какви нелепости може да дрънкат по-младите и “немъдрите ”. С изключение на Христо Иванов. Него към този момент го знаем какви тъпотии може да наприказва. И също по този начин знаем, че постоянно ще остане безнаказан за тях.

 

Доклад 5: Главният прокурор на Европейски Съюз Лаура Кьовеши е поискала ареста на кмета на Генерал Тошево Валентин Димитров. Преди 5 години, кметът е направил машинация с европейско финансиране за саниране на здания в размер на 330 хиляди лева

 

Анализ: Сега всички апологети на безмилостната госпожа Кьовеши могат да си отдъхнат. Злорадстванията, че това е следващата безполезна чиновническа конструкция в Европейски Съюз, която единствено ще усвоява затлъстял бюджет и ще показва активност с мижави резултати са изцяло опровергани. Ето, че госпожа Кьовеши работи неуморно и справедливостта спечелва. Днес в Генерал Тошево, а на следващия ден – кой знае, може би в Полски Тръмбеш.

 

Предложение: Ако желае да размаже главата на престъпността в България, госпожа Кьовеши напряко да се хвърля в дълбокото – да провежда хайка за пасажери без билетчета в трамвай 10. 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР