В сърцето на Родопите, в очарователния Девин, Ви очаква 5-звездният

...
В сърцето на Родопите, в очарователния Девин, Ви очаква 5-звездният
Коментари Харесай

Посрещнете Нова година в перлата на Родопите – SPA хотел „Персенк“

В сърцето на Родопите, в очарователния Девин, Ви чака 5-звездният SPA хотел „ Персенк “. За Вашата отмора или бизнес мероприятие хотелът предлага целогодишно уютна атмосфера и жанр, извънредно успокоение, комфорт и опция да се насладите на богата кухня с локални ястия и разнообразна селекция от ароматни виновност.
SPA хотел „ Персенк “ разполага със 74 двойни делукс стаи и 8 жилището. Всички те са с превъзходна панорама към града, планинските скатове или градината на хотела. Стаите са елегантно обзаведени и оферират уют, комфорт и шир.
Ресторантите Da’Vinia и ENIGMA, съчетаващи великолепие и жанр, разполагат с богат подбор от виновност, а терасата открива неповторима панорама към града и величествената планина!
SPA центърът на хотела предлага сауна, солариум, турска баня, парна баня, фитнес, зона релакс, джакузи, плувен и детски басейн с минерална вода, както и терепевтичен басейн с беденска минерална вода.
За забавление на най-малките посетители на хотела сме обезпечили ъгъл за занимания и игри, където малчуганите лудуват до насита.
За феновете на боулинга SPA хотел „ Персенк “ разполага с съвременна боулинг зала с 4 писти, с всичко належащо, както за фенове, по този начин и за експерти.
За феновете на зимните спортове, SPA хотел „ Персенк “ дава безвъзмезден трансфер до ски лифтовете в Стойките и Пампорово.
Хотелът разполага с две конферентни зали и една дребна заседателна зала, оборудвани с мултимедия и осигуряващи отлични условия за осъществяване на конференции, семинари, бизнес и настоятелен срещи, презентации, образования, осъществяване на изявленията и други корпоративни прояви.
Подарете за себе си, своите близки и другари едно в действителност незабравимо прекарване – Нова Година в SPA хотел Персенк 5* - Девин!
Експлозия от страсти и угощение на сетивата - това Ви чака в новогодишната нощ!
Бъдете наши специфични посетители и се потопете в зимната магия на Родопите!
Посрещане на новата 2018 година със специфичното присъединяване на:Емилия Валенти
Сунай Чалъков
Трио Compact Voices
Много развлечение и изненади от Балет Ню Екс и Ансамбъл Хемус
DJ Party
Светлинно шоу, което ще озари небето в среднощ.Вижте повече за Новогодишната стратегия тук .

Очакваме ви!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР