В Сараево на 6 юли ще се състои 38-ата Церемония

...
В Сараево на 6 юли ще се състои 38-ата Церемония
Коментари Харесай

Организация номинира Борисов за "Европейска личност на годината"

В Сараево на 6 юли ще се състои 38-ата Церемония по връчването на влиятелната европейска премия " Европейска персона на годината " и министър председателят Бойко Борисов е номиниран за тази премия, съобщи " Танюг ", представена от Българска телеграфна агенция.

Това заяви през днешния ден ръководителят на Управата и общоприет шеф на Европейската самостоятелна организация за избор и промоция на най-успешните мениджъри и персони Панет Шкрибич, който бе признат от българския дипломат в Босна и Херцеговина Августина Цветкова.

Шкрибич срещна посланика с протокола и подготовката на 38-ата Церемония по връчване на влиятелната европейска премия " Европейски управител и персона на годината ", заяви Дирекцията на Агенцията за избор на най-хубавия управител за Босна и Херцеговина, Югоизточна и Централна Европа.

Посланик Цветкова заяви, че министър председателят Борисов с наслада е приел да участва на церемонията в Сараево, където ще бъде придружаван от български публицисти, предприемачи и мениджъри, които са подготвени за съдействие и взаимни вложения в Босна и Херцеговина и страните от Западните Балкани, показва " Танюг ".

През 2015 година президентът Росен Плевнелиев бе почетен с оценката " Европейска персона на годината в Югоизточна и Централна Европа ", връчвано от същата организация.

На уеб страницата й се показва, че премията е фокусирана върху позитивния принос и не се интересува от политиката или страната, от която мениджърите идват. Агенцията е основана през 1995 година и оттогава избира най-успешните хора във всички области на бизнеса, се споделя още на уеб страницата, съгласно който " задачата на събитието е да насърчи хората, които основават положително за себе си и за своята среда и които обезпечават освен напредък, само че и гений и просвета, които зависят от тях ".

През 2016 година премията за най-хубав министър председател печели унгарският министър-председател Виктор Орбан поради " извънреден стопански напредък и развиване, изключително поради резултатите му в региона на заетостта ". През 2017 година премията " Личност на годината в района " са получили председателстващият Съвета на министрите на Босна и Херцеговина Денис Звиздич, министър председателят на Македония Зоран Заев и Йосип Юратович, член на Бундестага.

Връчват се награди и в други области - да вземем за пример най-хубав кмет, най-хубав в региона на опазването на здравето, науката и туризма, най-хубав дипломат, министър и други.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР