В Сакраменто българският баскетболист прекара на паркета 16:49 минути, в

...
В Сакраменто българският баскетболист прекара на паркета 16:49 минути, в
Коментари Харесай

Везенков със 17 минути и 2 точки при загуба на Сакраменто от Голд...

В Сакраменто българският баскетболист прекара на паркета 16:49 минути, в които означи 2 точки при една сполучлива пукотевица от 4 опита. Действащият MVP на Евролигата нямаше ден в стрелбата от тройката и не съумя да осъществя нито един път от далечно разстояние от три опита, само че записа шест битки, в това число три в офанзива. Везенков също по този начин загуби три пъти топката.

Голямата звезда на Уориърс Стеф Къри не взе присъединяване, а новото попълнение Крис Пол също не записа минути, само че за гостите играха Клей Томпсън и Андрю Уигинс. По този метод Сакраменто записа трета поредна загуба в контролите, откакто в предходните дни записа провали от Ел Ей Лейкърс и Торонто Раптърс. Везенков взе присъединяване и в трите мача, като против Лейкърс бе титуляр.

За Кингс следва още една инспекция с Голдън Стейт, този път в Сан Франциско в четвъртък от 5:00 часа българско време. На идващия ден отборът на Майк Браун играе контрола с Юта Джаз, а в първия мач от новия сезон в НБА Сакраменто ще срещне Юта на 26 октомври от 4:00 часа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР