В събота вечер стюардесата от Дупница Петя Маноилова не успя

...
В събота вечер стюардесата от Дупница Петя Маноилова не успя
Коментари Харесай

Стюардесата от Дупница аут от Мастършеф

В събота вечер стюардесата от Дупница Петя Маноилова не съумя да покаже нужната увереност и отпадна от " Мастършеф ". Тя се класира на 6-то място в кулинарната конкуренция.

След като Марианна Александрова изяви предпочитание да готви взаимно с Петя на Отборната борба, бързо стана ясно, че 31-годишната стюардеса има спор с нея. Напрежението сред двете се придвижи и в готвенето, а резултатът се видя в грандиозните разлики в техните ястия. Това се трансформира в мотив за Марианна като притежател на мастър-престилката да употребява правото си на рокада и да изпрати Петя на елиминация.

Там на хоби-готвачите беше сложена задачата да повторят десерта на Мария Жекова, с който тя завоюва предходния сезон на " Мастършеф ". Петя бе на път да се откаже, само че въпреки всичко приключи чинията си. Резултатът за жалост не беше в нейна изгода и тя отпадна на крачка от полуфинала.

Въпреки крайния резултат преди Петя да напусне шоуто, Явор Сарафов направи нещо ненадейно.

„ Петя, в случай че решиш да продължиш в посока готвене, ми се обади след сезона. “, съобщи той и по този начин Петя се снабди с първото си предложение за работа в областта на кулинарията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР