В събота и неделя на басейн Спартак“ в София

...
В събота и неделя на басейн  Спартак“ в София
Коментари Харесай

Огромен интерес към плувния турнир „ Златоперки“ . Петър Стойчев награждава победителите 

В събота и неделя на басейн „ Спартак “ в София ще се организира най-големия шампионат по плуване за деца у нас „ Златоперки “. В тазгодишното издание присъединяване ще вземат над 600 състезатели от 38 клуба, като се чакат и плувци от прилежаща Турция. Възрастовата граница е от 7 до 14 годишни, разграничени във всички дисциплини съгласно поръчките за присъединяване – 50, 100, 200 метра и съчетано във всеки жанр. Организатори са плувен клуб „ Левски “, със съдействието на Българската федерация по плувни спортове, Министерството на младежда и спорта и Столична община. Легандата в маратонското плуване и основен шеф на събитието Петър Стойчев ще награди най-хубавите деца в идните надпревари.

„ Щастлив съм, че за поредна година вършим „ Златоперки “ и чакаме доста деца от цялата страна. Направили сме всичко належащо по плануваната стратегия и сме подготвени с организацията. Със сигурност трибуните на басейна ще бъдат цялостни с родители и другари на участващите, което е радващо, тъй като в предходното издание поради пандемията от Ковид се наложи да не позволяваме хора. Сега е друго и ще стане същински празник за всички. Подготвили сме предметни награди за най-хубавите и на драго сърце ще им връча персонално особено направените медали за призьорите във всяка дисциплинираност и възраст “, показа Петър Стойчев.

Състезанията на басейн „ Спартак “ стартират в събота от 09:00 часа, а от 16:00 е формалното разкриване. В неделя шампионатът продължава още веднъж в 9 сутринта. Входът за фенове е безвъзмезден.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР