В събитието с прекрасни тематични изпълнения се включиха повече от

...
В събитието с прекрасни тематични изпълнения се включиха повече от
Коментари Харесай

Над 120 деца празнуваха приятелството и добротата на поредния фестивал “Децата на Русе пеят и танцуват”

В събитието с прелестни тематични осъществявания се включиха повече от 120 деца от русенските детски градини " Пинокио ", " Русалка ", " Незабравка " и " Синчец ", и възпитаници от вокалната група при ОУ " Олимпи Панов ". Изненада в програмата бе взаимното присъединяване на дребните пожарникари от ДГ „ Синчец “ и пожарникари от Втора районна работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ - Русе. 

.

Публиката бурно приветства дребните актьори за положеното усърдие и креативния заряд на осъществяванията им, а в края на събитието всички получиха грамоти, дарове и балони от уредниците. 

.

Пред залата беше експонирана галерия на десетки детски рисунки, отдадени на Международния ден на толерантността, който беше маркиран през миналата седмица. Какво е да си добър и търпелив през детските очи видя многочислената публика на събитието – родители, близки и другари на децата и посетители на събитието.

.

Фестивалът „ Децата на Русе пеят и танцуват “ е част от дейностите на план BG05M9OP001-2.056-0007-2014BG05M2OP001-C01 „ Интегрирани ограничения за обществено и просветително включване на уязвими групи на територията на Община Русе “ с бенефициент – Община Русе. Организатор на фестивала е екипът на Сдружение „ Българо-Румънски трансграничен институт по медиация “ – сътрудник по плана.

 

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР