В руската столица Москва беше убит виден бизнесмен, съобщи „Интерфакс“.

...
В руската столица Москва беше убит виден бизнесмен, съобщи „Интерфакс“.
Коментари Харесай

Застреляха руски бизнесмен, излязъл да потича

В съветската столица Москва беше погубен изтъкнат предприемач, заяви „ Интерфакс “. Убит е 52-годишният Андрей Чернов, съучредител и шеф на „ Крокус Сити Океанариум “.

Разследващите разкриха, че тялото на богаташа е открито в петък заран. Неизвестен причинител е стрелял шест пъти по топ мениджъра.

Силите за сигурност работят по няколко версии. ТАСС заяви, че Андрей Чернов е бил убит по време на утринното му бягане. Неговите близки показват, че той е нямал спор със свои сътрудници и съперници на работното място.

Първоначалната информация сочи, че предприемачът е погубен от експерт, който не е оставил следи. Убиецът е следял жертвата няколко дни и е знаел навиците му.

Тялото на предприемача е намерено от жена, която е разхождала кучето си. Полицията разпитва близки и познати на убития мъж. Андрей Чернов, дружно със свои бизнес сътрудници, открива „ Крокус Сити Океанариум “ през 2016 година.

Повече от 5000 типа риби от разнообразни краища на света са събрани в един аквакомплекс, с цел да задоволят любознанието на посетителите в Красногорск.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР