В Русия избухна гражданска война. Това изявление направи военният експерт

...
В Русия избухна гражданска война. Това изявление направи военният експерт
Коментари Харесай

Военният експерт Олег Жданов: В Русия започна гражданска война

В Русия избухна революция. Това изказване направи военният специалист Олег Жданов, разяснявайки събитията в Белгородска област на Руската федерация.
 
" Вчера в рано сутринта в Белгородска област започнаха военните дейности. Две формирования оповестиха, че стартират да освобождават Руската федерация от режима на Путин. Всичко това беше планувано и предсказано. Спомнете си първите месеци на войната, когато доста хора, в това число и аз, казахме, че всичко ще приключи с революция в Русия. Ето я - гражданската война в Русия. Руснаците освобождават Руската федерация от режима на Путин " означи той, представен от УНИАН.
 
Според него събитията по границата с Украйна се развиват доста бързо: " Тръгнаха от контролно-пропусквателен пункт в региона на Гайворон, след което започнаха да се придвижват към Белгород. Последната информация, която съумях да получа преди началото на записа, беше, че боевете се водят за град Гайворон и за Гора-Подол ".
 
Жданов добави още, че в началото съветското управление не е желало да признае обстоятелството на въоръжен конфликт, само че когато съветските доброволци разположиха танкове и хеликоптери в небето, се е провело изключително заседание в Белгород. По-късно беше оповестена въздушна паника и стартира евакуация на локалното население.
 
Припомняме, че на 22 май ГУРМО на Украйна съобщи, че представители на легиона " Свобода за Русия " и " Руски доброволчески корпус " организират на територията на съветската Белгородска област интервенция, задачата на която е основаването на " полоса за сигурност ". След това съветските доброволци оповестиха, че след основаването на демилитаризирана зона на границата с Украйн възнамеряват да освободят цяла Русия от диктата на Путин. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР