В Русия има една обсесия - да се защитят. Затова

...
В Русия има една обсесия - да се защитят. Затова
Коментари Харесай

Елена Поптодорова видя в Новичок ръката на Путин

В Русия има една обсесия - да се защитят. Затова и казусът с предателя като опасност е доста мощен. Предателят би трябвало да бъде осъден. И в случай че предателят на Запад се санкционира с развой, със съд - както Сноудън да вземем за пример, в манталитета на съветската страна предателят бива наказван случайно. Да си спомним Троцки. Това съобщи пред Нова телевизия някогашният ни дипломат във Вашингтон, а преди този момент преводачка на комунистическия водач Тодор Живков Елена Поптодорова, съобщи " Пик ". Тя разяснява европейския скандал на отминаващата седмица - опитът да бъде токсичен съветският двоен сътрудник Сергей Скрипал и щерка му в Лондон. Отровата бе наречена " Новичок " и тя се трансформира в нарицателно за съветското присъединяване в абсурда.

" Затова Англия толкоз елементарно мина към " обосновано съмнение ", че това е съветска акция на възмездие. Разбира се, ще се съглася официално, че Путин няма интерес сега от него да излиза сходно наказание- Същевременно това сплоти съветския гласоподавател - че врагът е външен и ние би трябвало да се защитим ", добави тя. 

" Нека си спомним освен Троцки, само че и Юшченко, и Литвиненко. Колкото и да се сменят времената, методите остават едни и същи. Най-трудно се преборва известност, която към този момент е основана ", съобщи Поптодорова. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР