В Русия е разположено ново поколение военна система за управление

...
В Русия е разположено ново поколение военна система за управление
Коментари Харесай

Русия е на път да внедри най-новата система за контрол на космоса

В Русия е ситуирано ново потомство военна система за ръководство на галактическото пространство, съобщи командирът на 15-та авиация от специфичните сили генерал-лейтенант Андрей Вишински.

Според него „ през идващите години “ в Русия „ ще бъде разгърната мрежа от профилирани комплекси за радиотехническо ръководство и оптоелектронни комплекси от ново потомство “.

Комплексите са ситуирани в Алтайската територия, както и „ в Далечния изток, в Бурятия и в Крим “.

Новата мрежа ще разреши „ непрекъснато наблюдаване на околоземното пространство при всевъзможни наклони и в оптимален диапазон от височини “.
При основаването на комплексите са употребявани модерни технологии и елементна база, което „ им разрешава да усилят неведнъж бойните си благоприятни условия “.

Вишински сподели още, че галактическият ешелон на системата за предизвестие за ракетна офанзива, състояща се от четири транспортни средства, ще приключи летателни тествания през 2020 година Той сподели, че "са изстреляни четири съвременни галактически кораба " и към този момент можем да приказваме за обезпеченото осъществяване на дилемите, предоставени му от галактическия сегмент.

Освен това аерокосмическите сили изследват въпроса за построяването на спомагателни радарни станции за системата за предизвестие за ракетни офанзиви.

Ще напомним, че Русия сътвори главно съзвездие от спътници за предизвестие за ракетно нахлуване.
Руската система за предизвестие за ракетни офанзиви включва наземни информационни уреди, наземни и галактически ешелони от осведомителни уреди.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР