В романтичните отношения участват винаги двама. Това ни подсказва, че

...
В романтичните отношения участват винаги двама. Това ни подсказва, че
Коментари Харесай

Романтиката през погледа на различните зодии – част 2

В сантименталните връзки вземат участие постоянно двама. Това ни подсказва, че за сбъдване на фантазиите и съгласие посред ни, връзките би трябвало да се ръководят и от двамата сътрудници, с цел да върви всичко гладко. Връзките в днешно време са сложни.
Да откриеш някого, с който да се разбираш прелестно е все по-сложно и като че ли наподобява невероятно. За благополучие, всеки човек може да открие своята половинка. Звездите могат да оказват помощ. Оказва се, че зодиакалните знаци имат избрани черти, по които можете да разберете дали един човек е подобаващ за вас в сантиментално отношение.
Ето какво съставлява романтиката през погледа на другите зодии.
Лъв
За лъвовете романтиката е доста лъскавост и показност. За тях даже половинката им е аксесоар, който обаче би трябвало да се държи уместно и почтено. Държат „ Царя “ да бъде забелязан от всички. Те са горделиви във връзката с тях би трябвало да си признателен, че въобще стоиш до тях.
Дева
Девите възнамеряват овреме къде да изживеят сантименталната вечер. За тях дарове не са нужни. Но щом сте решили да изкарате вечерта с представител на зодия Дева знайте, че ще ви бъде написано даже какво да ядете. Всичко се съблюдава по график влючително и секса, т.е. в случай че е трябвало да го вършиме през вчерашния ден, ще чакате идната седмица. Перфекционисти са и не търпят промени в проектите. Дори в противен случай, в случай че нещата не станат по графика им, може да последва скандал.
Везни
Представителите на зодия Везни непрекъснато менят мнението си и постоянно се въздействат от непознатото. Докато вършат сантиментални проекти с вас за вечеря на свещи и вана, в последна сметка се оказвате на кино с пакет пуканки в ръка. Везните са доста нерешителни за това романтиката при тях идва в последния миг. Планирането ги напряга и стресира. Затова, в случай че обичате спонтанностите, представител на зодия Везни е вашият човек. В противоположен случай, бягайте.
Скорпион
Това е зодията, на които представителите са най-големите секс фанатици. Те ще ви поднесат цветя, които не харесвате, само че са не запомнили, след което ще ви заведат на място където сте единствено двамата, с цел да не ви гледат, а най-после ще вършиме буен секс съпроводен с шоколад и шампанско, отмора 5 минути, още веднъж секс и по този начин цяла нощ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР