В родното село на шесторния убиец от Нови Искър Росен

...
В родното село на шесторния убиец от Нови Искър Росен
Коментари Харесай

Полицаи претарашиха къщите в родното село на касапина Росен, ето какво откриха в една от тях

В родното село на шесторния палач от Нови Искър Росен Ангелов – балчишкото Змеево, полицията се натъкна на професионална нарколаборатория. След оповестяване на общонационалното му търсене, полиция блокира Змеево и стартира претършуване на къщите. В една от тях, домакините отказали достъп на униформените. След няколко часа обаче служителите на реда се върнали със заповед за обиск. В къщата живеят съпрузите Николай Александров и Детелина Николова, както и синът им Мариян, на 22 години. Според локалните в Змеево, става въпрос за развъждане на голямо количество канабис в саксии. В наркобизнеса помагали още трима души. Лабораторията била оборудвана професионално. Имала си осветяване, отопление, климатизация, написа „ Монитор”.

Хората в Змеево останаха потресени от обстоятелството, че под носа им се създава опиат. Никой от тях не е предполагал, че това добродушно семейство се занимава с сходен бизнес, и то не от през вчерашния ден. Съседи даже допускат, че някой ги е подвел да се занимават с незаконна активност. Семейството поработило за малко в Англия, само че се върнало разочаровано в родното си село.
Всички задържани за производството на канабис в Змеево към този момент са освободени.

Росен Ангелов е живял в Змеево до 15-годишна възраст, изясни кметът Илийчо Илиев. Учил е до осми клас в село Дропла, след което е напуснал Добруджа и е отпътувал за София. Местните настояват, че Росен в никакъв случай повече не си е идвал в Змеево. Убиецът има брат Димитър и сестра Недялка. Родителите им са умряли от дълго време и от този момент фамилната къща в Змеево е изоставена. В момента в селото живеят двама братовчеди на търсения Росен, само че и те настояват, че от 40 години не са го виждали.

В Змеево живеят към 300 души. Напрежение измежду хората няма, твърди кметът. Всички са уверени, че Росен няма да потърси леговище в родното си място. Оказа се, че един от очевидците по абсурда " суджукгейт " - Тихомир Атанасов, е племенник на шесторния палач – наследник е на сестра му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР