В резултат на обстрел на село Чауси в Погарски район,

...
В резултат на обстрел на село Чауси в Погарски район,
Коментари Харесай

Двама загинали при обстрел в Брянска област

В резултат на обстрел на село Чауси в Погарски регион, Брянска област са починали двама мъже заяви губернаторът Александър Богомаз, представен от " Ройтерс " и ТАСС.

Двама души са ранени и са признати в болница. За лекуване е бил признат още един мъж, само че той е умрял от раните си.

" Въоръжените сили на Украйна обстреляха село Чауси, Погарски регион. Един мъж е умрял при обстрела, двама локални жители са ранени. Те са откарани в регионалната болница, където им се оказва цялата нужна здравна помощ ", оповестиха по-рано локалните управляващи.

По-късно губернаторът сподели, че броят на починалите е повишен до двама. " За страдание, още един мъж умря от пострадванията, получени вследствие на обстрела на село Чауси. В момента двама цивилни са починали от дейностите на Въоръжените сили на Украйна. Двама поданици - жена и мъж - са ранени от с друга тежест, оказват им се всички нужни медицински грижи ", написа той.

Също по този начин, съгласно губернатора, имуществото на земеделското дружество е потърпевшо заради обстрела. " На място работят Спешна помощ и оперативни служби ", добави Богомаз.

Брянска област, когато Русия заяви за офанзива на " диверсанти " в региона на граничните с Украйна села Любечани и Сушани. Тогава Москва заяви за нахлуване от " десетки диверсанти ", при което почина един човек, а едно десетгодишно дете беше ранено . То по-късно, като бе обявено, че то е избавило други две девойки, като ги е извело от атакуваната кола, откакто самото то е било ранено, а чичо му, който е карал е бил погубен. Отговорност за нападението тогава пое организацията " Руски доброволчески корпус " (РДК) с началник Денис Капустин .

Руското министерство на вътрешните работи командира на РДК Капустин на 27 март.

На 5 април беше обявено, че, граничеща с Украйна, водачът е арестуван .
 Подоляк назова граничните съветски райони
Подоляк назова граничните съветски райони " републики "

Съветникът на украинския президент поска демилитаризирана зона в Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР