В резултат на неотдавнашни събития два популярни токена - Dogecoin

...
В резултат на неотдавнашни събития два популярни токена - Dogecoin
Коментари Харесай

Анализаторите са мечи настроени към Dogecoin и Shiba Inu, Everlodge запазва бичи нагласи

В резултат на неотдавнашни събития два известни токена - Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) - претърпяха неочакван спад на цените.

По този метод те оставиха както вложителите, по този начин и анализаторите в положение на неустановеност. Въпреки това, на фона на тази турбуленция се появява обещаващ кандидат – Everlodge (ELDG).  

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете първокласна отмора на Малдивите

Dogecoin (DOGE): Търговия в алено  

Dogecoin (DOGE), прочут със своята общностна прелест и въодушевен от меме ккултурта генезис, притегли вниманието на крипто пространството. Но неотдавнашните мечи настроения хвърлиха сянка върху DOGE. Всъщност цената на Dogecoin спадна с 8.1% единствено през последните 14 дни.  

Въпреки че точната причина за това придвижване към този момент е известна, най-вероятно става въпрос за FUD реакция. За да уточним, Binance Connect неотдавна разгласи, че ще закрие активността си. В резултат на това доста монети, като да вземем за пример Dogecoin, претърпяха милиони ликвидации.  

Тази меча наклонност продължи, защото цената на Dogecoin в този момент е $0.06212, което съставлява спад от 17% за последните 24 часа. Освен това специалистите обърнаха внимание на нейните пълзящи междинни, като всички те също демонстрират алено. По този метод те остават краткосрочно мечи настроени към Dogecoin, като предвиждат неотдавнашен спад до под $0.060.  

Shiba Inu (SHIB): Милиони токени в придвижване

Shiba Inu (SHIB), друга известна меме монета, също се сблъска със разтърсвания в последно време. Например, цената на Shiba Inu ненадейно спадна, откакто се повиши с 19,2% през последните 14 дни заради идния хайп към стартирането на Shibarium. Всъщност все още на писане на публикацията монетата Shiba Inu се търгува за $0.000008381, което съставлява спад от 16.5% през последните 24 часа.

В последните вести за Shiba Inu към 478 милиарда SHIB токена бяха трансферирани от китови адреси към Coinbase. Такива обилни придвижвания на токени, изключително към тържищата, нормално водят до разпродажби.  

Този факт, комбиниран с мечи механически разбор, който демонстрира всички пълзящи междинни в алено, кара трейдърите да бъдат внимателни във връзка с Shiba Inu. Поради това анализаторите предвиждат, че SHIB може скоро да падне до 0,00000938.  

Everlodge (ELDG): Лъч вяра

На фона на несигурността във връзка с Dogecoin и Shiba Inu, Everlodge (ELDG) съумя да резервира бичи настроения. Този неповторим план не е просто следващият токен, а революционна мощ в границите на пазара на недвижими парцели. Използвайки блокчейн технологията и NFT, Everlodge има за цел да провокира обичайните модели за вложения в парцели, предлагайки частична благосъстоятелност на всички вложители.  

Токенизиране на недвижимите парцели

Everlodge се отличава, като вкарва нов метод към вложенията в недвижими парцели. За да поясним, платформата реализира това, като цифровизира и издава първокласни парцели под формата NFT, като по-късно те биват фракционирани. С други думи, можете да станете фракционен притежател на вила от висок клас в блокчейн единствено за $100. Най-важното е, че с увеличението на цената ще се усили и цената на вашето NFT.  

Строителните бизнесмени постоянно се сблъскват с провокации при набирането на капитал за нови планове, до момента в който евентуалните вложители се борят за достъп до благоприятни условия за развиване на ранен стадий. Стартъпът на Everlodge дава на разработчиците на парцели платформа за краудфъндинг и набиране на средства от общността.

Предимството на ELDG

Тъй като Dogecoin и Shiba Inu са изправени пред сложен интервал, Everlodge предлага различен разказ. Връзките на плана с световния пазар на недвижими парцели, оценен на $280 трилиона, вършат дълготрайния капацитет за напредък на ELDG отличен. Също по този начин, ниската ѝ пазарна капитализация значи, че тя ще осъществя рали доста по-бързо и по-рано.  

Поради това купувачите се костват към предварителната продажба на ELDG, която в този момент е в първи стадий. Един токен коства единствено $0.01, само че при втори стадий се чака да нарасне до $0.012. В резултат на това тези, които го купят в този момент, може да осъществят отлични облаги. Според мнозина този евентуален “син чип ” токен може да осъществя 30-кратно покачване в деня на пускане.  

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG) през днешния ден:

Уебсайт: http://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР