В резултат на мащабната полицейска операция по противодействие на конвенционалната

...
В резултат на мащабната полицейска операция по противодействие на конвенционалната
Коментари Харесай

Задържаните при акцията в Бургас вече са 19! Разбиха и лаборатория за пико

В резултат на огромната полицейска интервенция по противопоставяне на стандартната престъпност, извършена на територията на ОДМВР-Бургас са арестувани общо 19 лица - осем от тях за битови обири, осем за произвеждане или владеене на опиати и три лица за опит за палеж на лек автомобил, сбъднат на територията, обслужвана от районно управление (на МВР) - Несебър. Това заяви за Burgas24.bg Цветелина Рандева, представител на ОДМВР-Бургас.

Служителите от сектор “Победа " при Първо РУ-Бургас са задържали две лица за владеене на опиати, като в населяваното от единия арестуван жилище са открити и конфискувани 59 пакетчета, съдържащи наркотични субстанции /друсан чай/, а в жилището на втория - 100 грама /друсан чай/.

" Друсаният чай съставлява елементарен чай, напръскан с разнообразни химикали, който има действието на метамфетамин / при тестване с полев тест реагира на метамфетамин/ ", посочи представителят на ОДМВР-Бургас.

В несебър е обезвредена мобилна лаборатория за произвеждане на метамфетамин /пико/. Същата е била ситуирана в хотелски комплекс в Слънчев бряг и стопанисвана от 33-годишен престъпно проявен мъж. Същият е арестуван за период до 24 часа, като му е повдигнато обвиняване.

Обвинения за разнообразни закононарушения са повдигнати и на още 15 лица. Припомняме, че на територията на ОДМВР-Бургас не се следи растеж на битовота престъпност, заради което полицейската интервенция има на първо място превантивна устременост.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР