В резултат на денонощни усилия на служители на ОДМВР –

...
В резултат на денонощни усилия на служители на ОДМВР –
Коментари Харесай

Случва Се Сега! Българската Полиция Ги Влачи По Земята! Убийството Е Умопомрачително! Ликвидираха

В резултат на денонощни старания на чиновници на ОДМВР – Варна, осъществени под наблюдението на окръжната прокуратура, са арестувани И.М. /29 г./ и А.П. /27 г./ от Вълчи дол, заяви пресцентърът на Министерство на вътрешните работи.

Двамата са привлечени като обвинени за обир, съпроводен с убийството на 59-годишен самотно живеещ мъж във варненското село Войводино.

Тежкото престъпно закононарушение било осъществено в нощта против 17 ноември.

Сигналът бил подаден към обяд от съседка, която забелязала отворен прозорец на къщата на мъжа. Повикала го по име, и откакто той не се обадил, уведомила кмета на селото и полицията.

На място неотложно се отзовали полицейски чиновници, които разкрили тялото на жертвата с пострадвания от тъп предмет. Предприетите незабавни оперативно-издирвателни дейности и процесуално-следствени дейности довели до откриване на причинителите.

Според данните от следствието, двамата мъже проникнали в дома с желанието да извършат обир. Те били усетени от притежателя на парцела, който се е опитал да им окаже опозиция.

На И.М. и А.П. са наложени ограничения за неотклонение за период до 72 часа. Предстои Окръжна прокуратура - Варна да внесе искане във Варненския областен съд за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение по отношение на двамата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР