В редакцията на Флагман.бг пристигна официално становище по случая с

...
В редакцията на Флагман.бг пристигна официално становище по случая с
Коментари Харесай

BILLA след оплакването на бургазлия: Обвиненията на това лице не отговарят на истината

В редакцията на Флагман.бг дойде публично мнение по случая с магазин на Била в блок 179 в бургаския жк „ Изгрев “

Във връзка с обява във Флагман.бг “ от 8 март 2023г., бихме желали да заявим, че всички артикули в портфолиото на BILLA се доставят в магазина от тествани снабдители, с всички нужни хранителни документи и в магазина не се прави никаква спомагателна обработка на храни. С това стартира публично мнение на BILLA България, което получихме в публицистичната поща. 

Филиалът на магазин BILLA в постройката на блок 179, комплекс „ Изгрев “, гр. Бургас действа още от 2009 година. В процеса на определяне на магазина са спазени всички процедури, преминати всички инспекции и са получени всички разрешителни. 

Магазинът е минал сполучливо през нужните инспекции от всички институции, в това число и за условия на труд, управление на равнището на звук и работно време. Отнасяме се с извънредно внимание и осъзнаваме голямата си отговорност, като една от най-големите компании в бранша, ето за какво поставяме непрекъснати старания за запазване на околната среда от всевъзможни замърсители, в това число шумови или светлинни. Нито една инспекция не е посочила отклонения от нормите, и това елементарно може да се потвърди със съответните документи.  Независимо от това са предприемани от наша страна механически дейности за в допълнение обезшумяване, с цел да се позволи казусът.

Всички обвинявания не дават отговор на истината, а са обект на преднамерено отношение от страна на разположение, с което екипът на BILLA се е опитвал неведнъж да реализира съгласие. Като удостоверение за това са всички инспекции, осъществявани от административни органи, без да открият никакви отклонения от нормите, без съществуването на нито едно наставление или установено нарушаване.

Фактите изрично потвърждават, че изказванията му са обект на персонално отношение и не дават отговор на констатациите от инспекциите на способените административни органи.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР