В речта си във Волгоград по време на концерта, посветен

...
В речта си във Волгоград по време на концерта, посветен
Коментари Харесай

Путин на Сталинградска битка: Отново ни заплашват германски танкове

В речта си във Волгоград по време на концерта, отдаден на 80-годишнината от успеха в Сталинградската борба, съветският президент приказва за почналата преди съвсем година война против Украйна, повтори добре познати тези за опасността от Запада и за първи път разяснява предстоящата доставка на немски танкове Leopard за Киев.

" Невероятно, само че правилно - още веднъж ни заплашват немски танкове Leopard с кръстове на борда ", съобщи Путин онлайн пред съветските медии.

Путин също по този начин още веднъж насочи опасност за ескалация на спора, без обаче този път да навлиза в областта на нуклеарната опасност.

" Отговорът на Русия на опасността няма да се ограничи до бронирани транспортни средства, всички би трябвало да схванат това ", бяха думите му.

Русия не изпраща своите танкове до границите на западните страни, само че има с какво да отговори на заканите, и то освен с бронирани машини.

" Тези, които въвличат европейските страни, в това число Германия, в нова война с Русия и още по-безотговорно я афишират за приключен факт, тези, които чакат да победят Русия на бойното поле, явно не схващат, че актуалната война с Русия ще бъде напълно друга за тях. Няма да изпращаме танкове към техните граници, само че имаме с какво да им отговорим и потреблението на бронирани машини няма да е краят ", сподели Путин.

В формалната си тирада, Путин съобщи, че Сталинград постоянно ще бъде знак на несъкрушимостта на народа, а градът е възобновен откакто не е останало нито дърво, нито постройка, и е възобновен с напъните от цялата страна.

Путин акцентира, че " изключителната неотстъпчивост и самоотвержеността на бранителите на Сталинград, както тогава, по този начин и в този момент, поразяват до дъно, провокират усеща на най-искрена признателност и почитание ".

Русия е уверена в себе си, в своята справедливост и победа, съобщи президентът и утвърди, че приемствеността на поколенията, полезностите, традициите - всичко това отличава Русия, прави ни мощни и уверени в себе си, " в нашата справедливост и в нашата победа ".

Според президента за тези, които заплашват Русия, не е ясна една елементарна истина. " Всички наши хора, всички ние израснахме и с майчиното си мляко усвоихме традициите на нашия народ, на поколенията спечелили, които с труда, потта и кръвта си сътвориха нашата страна и ни я предадоха ", уточни президентът.

Руският президент Владимир Путин увери и че Русия има доста другари в света, макар напъните на прозападната агитация. " Знаем, че макар напъните на формалната, продажна агитация на недружелюбните западни елити, ние имаме доста другари по целия свят, в това число в Северна и Южна Америка и Европа ".

Волгоград беше краткотрайно преименуван на Сталинград преди идването на Путин, както се прави на паметната на Русия дата. На " Мамаев Курган ", където Путин постави цветя, нямаше нито един човек с изключение на него, почетния часовой и федералната работа по защита.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР