В различни части на планетата археолози откриват древни погребения на

...
В различни части на планетата археолози откриват древни погребения на
Коментари Харесай

Хибриди между хора и извънземни

В разнообразни елементи на планетата археолози откриват антични погребения на загадъчни човекоподобни същества. В пещерата Хебит, която се намира в Китай, са заровени седемстотин и шестнадесет загадъчни скелета.

Те са принадлежали на същества, високи не повече от 100 и тридесет сантиметра. Черепите им са огромни, с големи очни кухини и дребни челюсти без нито един зъб.

Върху шията на всеки от загадъчните скелети е закрепен каменен диск с диаметър към тридесет сантиметра, върху който са гравирани незнайни знаци.

Според експертите, които считат, че са разгадали тайнствените надписи върху дисковете, върху тях са изписани елементи от историята на племето дропа.

Според каменните надписи племето дропа е пристигнало на планетата Земя от планетата Сириус преди към двадесет хиляди години.

Посетители от племето дропа са кацнали на планетата ни и през 1014 година. Тогава корабът им аварирал и дропа по този начин и не могли да се върнат на планетата си.

Дванадесет от скелетите в пещерата се разграничават от останалите с по-малкия си растеж и по-големите черепи и очни кухини. Върху крайници на единия от тези дванадесет скелета личат следи от хирургическа лазерна интервенция.

Странното е, че сега в Китай, покрай пещерата, съществува селце, чиито поданици са високи не повече от 100 и петнадесет сантиметра. Напълно е допустимо те да са потомци на разбъркване на хора, влезнали в стеснен контакт с извънземи.

В якутската Долина на гибелта, известна с името Елюю Черкечех, съществува пещера, в която има мумифицирани покойници със странна осанка – те са с стоманени облекла и имат единствено едно око.

В друга пещера наоколо бил открит скелет на възрастен мъж, който имал извънредно дълги ръце и крайници и огънат гръбнак. Той бил заровен дружно със странна каруца, която имала седем колела.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР