В разгара на празничните партита шепа лекари, регистрирани диетолози и

...
В разгара на празничните партита шепа лекари, регистрирани диетолози и
Коментари Харесай

Експертите по здравето на храните и напитките избягват да бъдат разкривани – вашите любими попаднаха ли в списъка?

В разгара на празничните празненства шепа лекари, регистрирани диетолози и професори по хранене споделят храните и напитките, които са създали кофти лист.

Девет здравни специалисти разкриха пред NBC News напитките и модифицираните храни, които са склонни да заобикалят – и по-здравословните други възможности, които сграбчват вместо това.

Джейми Дейвис, регистриран диетолог и професор по хранителни науки в Тексаския университет в Остин, сподели, че избира да добави щипка корав алкохол към газирана вода и гарнитура с плодова гарнитура, пред пиенето на сладостен или калоричен алкохолен коктейл.

Майката на две деца споделя, че също по този начин заобикаля газирани питиета, спортни питиета, кафе и други сладки питиета, като твърди, че е „ съвсем по-добре да изядеш блок Snickers, в сравнение с да изпиеш кока-кола от 20 течни унции “.

„ Имаме LaCroixs и газираните води, в случай че желаеме нещо особено, за разлика от естествена вода или нормално мляко “, изясни Дейвис. „ Ние също по този начин вършим доста aguas fre...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР