В разгара на есента на метри от плажа на бургаския

...
В разгара на есента на метри от плажа на бургаския
Коментари Харесай

Леят бетон на бургаския плаж Крайморие

В разгара на есента на метри от плажа на бургаския квартал " Крайморие " се появиха основи на градеж . Наемателят на линията към този момент алармира институциите, че наоколо до морето се лее бетон, заяви БНР.

Основите на градежа са се появили за по-малко от 24 часа. В четвъртък бях на място и нямаше нищо сходно, сподели наемателят на плажната линия Николай Димитров.

 Среднощен тараш на палатки за дрога на плаж Обновена
Среднощен тараш на палатки за дрога на плаж " Корал "

Полицаите проверявали за дрога и кошчетата на бебетата

" Строежът е наоколо до плажа, в огромна непосредственост. Нямам никаква визия какво се случва там. Аз съм отвън региона. Това, съгласно мен, застъпва в част от имота на предадения за стопанисване от моята компания плаж. Това, което най-вече ме тормози, е че има лят бетон. На по-малко от 200 метра от морето е неразрешено да се правят всевъзможни строително - ремонтни действия ", съобщи концесионерът.

 Избраха нов концесионер на плаж Бургас -север
Избраха нов концесионер на плаж Бургас -север

" Палм Инвест " ще би трябвало да влага по 90 хиляди лева годишно в плажа

Димитров уточни, че е алармирал към този момент институциите. В понеделник ще бъдат осъществени геодезически заснемания дали градежът не навлиза в територията на плажа и дали не нарушава Закона за устройство на Черноморското крайбрежие (ЗУЧК).
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР