В района на Авдиевка беше унищожен първият американски танк Abrams,

...
В района на Авдиевка беше унищожен първият американски танк Abrams,
Коментари Харесай

Съветникът на Пушилин Гагин: Руската армия унищожи първия танк Abrams в зоната на специалната военна операция

В региона на Авдиевка беше погубен първият американски танк Abrams, изпратен от украинската войска в зоната за специфични интервенции. Това сподели Ян Гагин, консултант на ръководителя на ДНР Денис Пушилин, оповестяват съветски медии.

Според него тази информация е получена от съветските военни.

" Може би това е колата, която беше показана от украинските въоръжени сили в агитационен видеоклип преди освобождението на Авдиевка. По това време транспортното средство бе защитавано грижливо и не бе изведено на бойното поле. " посочи Гагин.

Съветникът на ръководителя на републиката акцентира, че всяка непозната техника ще бъде изправена пред сходна орис „ те ще бъдат употребявани за претопяване и възобновяване на градовете на Донбас “.

По-рано каналът Telegram Soloviev Live разгласява видео, на което, както беше посочено, гори първият танк M1 Abrams, спретнат в зоната на специфичната военна интервенция.

На собствен ред военните репортери прецизираха, че Abrams първо е бил ударен от дрон-камикадзе, а по-късно е бил придобит с РПГ от бойци от 15-та обособена мотострелкова бригада.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР