В равносметка на първия тур на изборите за местна власт

...
В равносметка на първия тур на изборите за местна власт
Коментари Харесай

Ген. Кольо Милев: Желанието ни е Сливен да стане по-добро място за живеене

В равносметка на първия тур на изборите за локална власт някогашният кмет на Сливен ген. Кольо Милев не е удовлетворен от резултата, само че го дефинира като задоволителен за Българска социалистическа партия да е трета политическа мощ, изпреварвайки „ Продължаваме промяната “ и „ Възраждане “. Той уточни, че в случай че са имали повече време за консолидация на лявото пространство, то резултатът би бил по-висок.

„ Късната номинация на кандидатурата за кмет на Българска социалистическа партия и дейната акция от различен конкурент за разделяне на левите гласоподаватели, също оказа своето въздействие, само че все пак успяхме да покажем, че се оправяме “, разяснява Милев.

Той и останалите трима нови общински съветници от Българска социалистическа партия – Събина Петканска, Соня Келеведжиева и Стефан Щилиянов обявиха, че в бъдещата си работа в локалния парламент ще търсят консолидиране с сътрудниците си по тематики значими за жителите на Общината. Желанието им е Сливен да стане по-добро място за живеене. Ще упорстват за по-бързото привършване на водния цикъл и довършването на пречиствателната станция. Сред целите им са и възобновяване наСливенските минерални бани, а за бюджета на Общината ще упорстват да е уравновесен и да се приема по действия и цели.

С оскърбление националният представител Деян Дечев съобщи, че Община Сливен е водеща във всички отрицателни ранглисти и на града не му трябват още 4 години от този модел на ръководство.

По думите на ген. Милев поддръжката им за втория тур на локалните избори е съобразена с решението на централно равнище, съгласно което би трябвало да се пребори „ модела ГЕРБ.

Чуйте...
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР