В ранния мач от efbet Лига днес (18:30 часа) Локомотив

...
В ранния мач от efbet Лига днес (18:30 часа) Локомотив
Коментари Харесай

Локо и Ботев в директна битка за първа победа през сезона

В ранния мач от efbet Лига през днешния ден (18:30 часа) Локомотив (София) приема на собствен терен Ботев (Пд). Двата отбора се намират в деликатна обстановка от началото на акцията. До този миг нито един от тях не е реализирал победа. Една концепция по-добре е ситуацията при домакините, които са 14-ти с два пункта, " канарите " пък са последни с три следващи загуби и 0 точки.
 Рой Херман: Трансферът в Ботев (Пд) е крачка напред в моята кариера
Рой Херман: Трансферът в Ботев (Пд) е крачка напред в моята кариера

" Дан Битон и Дени Групер ми споделиха единствено положителни думи за българския шампионат "

Столичните " железничари " въпреки всичко могат да имат известна нотка на удовлетворение от старта си, откакто взеха по точка от ЦСКА и гостуването си на Берое. В първия кръг обаче отборът записва домакинско проваляне от Черно море. Така възпитаниците на Станислав Генчев ще пробват да вземат първи триумф против " канарчетата ".

Пловдивчани от своя страна са в сериозна рецесия, която коства поста на досегашния старши- треньор Азрудин Валентич. Ботев започва с три загуби и то от отбори, които нямат упоритости за челните места - Хебър, Ботев (Враца) и Арда. Също по този начин " канарчетата " отпаднаха от Европа след тъждество и загуба от АПОЕЛ (Никозия). В днешния мач тимът ще бъде воден от наставника на втория тим Артур Ованесян, а през идната седмица би трябвало да има изясненост кой ще застане отпред на отбора.
 Финансови разминавания бавят прехвърлянето на Анисе в Локо (София)
Финансови разминавания бавят прехвърлянето на Анисе в Локо (София)

Ще се стигне ли до договорка?

През предишния сезон двата отбора се срещнаха два пъти, като Ботев записа победа с 2:0 с голове на Емануел Току и Джеймс Ето " о, а един мач приключи с нулево тъждество.

Дългогодишното съревнование сред тимовете в Първа лига се илюстрира в общо 117 мача, от които успехите за Ботев са 38, ремитата - 26, а триумфите за Локо са 53.

Главен арбитър на срещата е Станимир Тренчев, с помощници Георги Тодоров и Драгомир Милев. С ВАР ще се занимават Никола Попов и Станислав Станев. Делегат на БФС е Пламен Николов, а работата на реферите ще следи Радан Мирянов.
 Стадион
Стадион " Локомотив " към този момент има осветяване

Така за първи път на това оборудване в София, където играят " железничарите ", ще могат да се организират мачове в тъмната част на денонощието
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР