В ранните часове на неделния ден валежите ще спрат и

...
В ранните часове на неделния ден валежите ще спрат и
Коментари Харесай

Вълни над 5 метра по Черноморието в неделя

В ранните часове на неделния ден преваляванията ще спрат и облаците ще се раздерат. Вятърът към обяд ще стартира да понижава с наклонност до вечерта да утихне. Денят обаче ще остане леден с температури следобяд сред 5 и 10 градуса.
Прочетете още
В резултат на мощните ветрове поради циклона „ Фредерик ”, вълните в Черноморската крайбрежна зона ще са с височина над 5 метра. От обяд нататък обаче морето ще стартира да се успокоява.



В понеделник на разсъмване е допустимо тук-там из ниските региони на страната да има намалена видимост, само че денят ще е безоблачен. Едва по здрач от запад ще се появи рехава висока облачност. Преобладаващите температури сутринта ще са от нула до 5 градуса, следобяд – сред 12 и 17 градуса.

От вторник следобяд до четвъртък се чака нова валежна конюнктура с развиването на област с ниско налягане в Средиземноморието. Първо в западните региони, а в сряда на доста места в страната ще има есенни дъждове, в някои региони напоителни до 20-30 литра.



Дневните температури ще се намалят към средата на седмицата ще се намалят до равнища от 5-6 до 12-13 градуса. От петък до неделя ни чака спокоен интервал с повече слънце, незначителни разстройства и температури до 17-18 градуса в всекидневно топлите точки на страната.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР