В ранните часове на 14 декември бе взето решение срещата

...
В ранните часове на 14 декември бе взето решение срещата
Коментари Харесай

Официално: Отложиха пореден мач в английската Висша лига!

В ранните часове на 14 декември бе взето решение срещата от 17-ия кръг на британската сред тимовете на Брентфорд и да бъде отсрочена!
Новината бе обявена от управлението на " алените дяволи ", които сервираха своите извинения на домакините за породеното стеснение:
" Манчестър Юнайтед може да удостовери, че срещата ни от Висшата лига против Брентфорд, която трябваше да се изиграе във вторник, 14 декември, от 21:30 часа е отсрочена, като занапред ще бъде решено по кое време ще може да се организира ".
" След като PCR тестванията потвърдиха данните от бързите проби на играчите и чиновниците, стана ясно, че имаме бързо разпространяване на болестта, което би трябвало да бъде следено изкъсо. Затова бе взето решението за затваряне въз основата в Карингтън за 24 часа, с цел да минимизираме риска от в допълнение експлоадиране на болестта. Хората с позитивни проби са изолирани съгласно протокола на Висшата лига ".
" След като тренировката бе анулирана и след настъпилия ужас в тима, преценихме, че здравето на футболистите е най-важно и помолихме мачът да бъде анулиран. От Висшата лига почетоха молбата ни откакто се посъветваха с медицинските лица. Манчестър Юнайтед желае да се извини на Брентфорд за породеното стеснение ", написаха от Юнайтед.
Припомняме, че преди броени дни мач на Тотнъм от вътрешното състезание също бе анулиран поради случаи на ковид в състава на " шпорите ". !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР