В рамките на проект Помисли преди да изхвърлиш“ бяха създадени

...
В рамките на проект Помисли преди да изхвърлиш“ бяха създадени
Коментари Харесай

Дигитална игра за управление на отпадъците

В рамките на план „ Помисли преди да изхвърлиш “ бяха основани три цифрови просветителни игри, които бяха включени в стратегиите за образование на целевите групи от възпитаници.

Играта за ръководство на отпадъците е втората от трите цифрови игри. Нейната цел е запознае учениците с това какво значи да управляваме отпадъците.

Най-лесно е просто да изхвърлиш празната кутия от бисквити, найлоновата торбичка или недоядения сандвич. Но по какъв начин ще наподобява градът ни, в случай че всеки постъпва по този начин? За да живеем в чист и хубав град, би трябвало да пазим околната среда и личното си здраве, би трябвало да се научим да направляваме образуването на боклуци.

Град без боклуци. Възможно ли е това? Проверете своите познания и научете по какъв начин да предотвратите образуването на боклуци. Всеки път, когато отговорите вярно може да почистите част от парка. Нека дружно създадем града ни по-чист и по-красив.

Играта е налична на уеб страницата на плана, в това число и за мобилни устройства:

Последвайте ни и в обществените медии:

Фейсбук:

Instagram:

Проектът „ Помисли преди да изхвърлиш “ се извършва от „ Милива “ ООД и е финансиран от Европейския фонд за районно развиване на Европейски Съюз по предпочитана ос 2 „ Отпадъци “ на Оперативна програма „ Околна среда 2014 – 2020 г “

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР