В рамките на преговорите за това правителство политическият представител на

...
В рамките на преговорите за това правителство политическият представител на
Коментари Харесай

Мария Габриел: Ясно е, че аз съм политическият представител на ГЕРБ в това правителство

В рамките на договарянията за това държавно управление политическият представител на съм аз. Важно е да си напомним, че диалозите бяха водени сред мен и Денков, тъй като държавното управление е „ Денков-Габриел ”. Всеки един министър в това държавно управление е утвърден от двамата. Това съобщи вицепремиерът Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова пред публицисти в Министерски съвет след края на Националния съвет за тристранно съдействие.

„ Разбирам, че и министърът на вътрешните работи, и аз, и министър председателят Денков демонстрираме нулева приемливост към принуждение. И вътрешният министър, и министър председателят, и заместител министър-председателят споделят: „ Поздравления за служителите на реда, които са си свършили добре работата, само че и изясненост, разбор и понесена отговорност за тези, които са излезли отвън пълномощията си ”, добави Габриел.

Смятам, че в подтекст, в който България се бори по всякакъв начин да бъде член на Шенгенското пространство, да имаш министър на вътрешните работи и Министерство на вътрешните работи, което демонстрира извънредно солидни и безапелационни резултати по тази тематика, е доста значимо да съумяваме да открояваме обособените обстановки, изчистване на детайлите и там, където има напрежение, и да се върви напред. Както е споделил и министър председателят – върви се в вярната посока, сподели Габриел.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР