В рамките на по-малко от два часа след изненадващото разпускане

...
В рамките на по-малко от два часа след изненадващото разпускане
Коментари Харесай

Путин готов с предложението си за нов премиер на Русия

В рамките на по-малко от два часа след изненадващото разформироване на държавното управление на Русия, отпред с Дмитрий Медведев, съветският президент излезе публично с номинация за нов министър председател. Той предлага за поста досегашният началник на Федералната данъчна работа Михаил Мишустин, съобщи Газета. ru. Малко откакто стана ясно през днешния ден, че Медведев е връчил оставката на държавното управление си, Путин разпореди на кабинета да извършва отговорностите си до назначението на ново държавно управление, заяви Интерфакс.

Преди да разгласи кандидатурата, съветският президент е провел работна среща с Мишустин и откакто е получил неговото единодушие е внесъл предлагането си за гласоподаване в Държавната Дума, заяви пресслужбата на Кремъл

Решението за новия състав на държавното управление ще бъде взето от президента, съобщи пък самият Медведев.  Той изясни оставката на държавното управление с нуждата президентът да може " да предприеме всички ограничения, които се постановат ". Разпускането на държавното управление се случи незабавно след годишната тирада на Путин пред Народното събрание, в която той разгласи планувани промени в конституцията, които на процедура ще усилят пълномощията на премиера и държавното управление. Руският президент стимулира задаващите се промени с потребността от ускорение на темпото на смяна, предстояща от обществото.  " Днес, в нашето общество ясно се виждат упованията за смяна. Хората желаят развиване и самите те се стремят да вървят напред в професионалното си развиване, в знанията, в постигането на разцвет и са подготвени да поемат отговорност за съответни неща. Често, те знаят по-добре какво, за какво и по какъв начин да трансформират мястото, където живеят, работят, - в градовете, областите, селата, в цялата страна. Темпът на смяна би трябвало да се усилва всяка година, с осезаеми  за жителите резултати в постигането на заслужен витален стандарт. И, дублирам, с тяхното интензивно присъединяване. Трябва бързо, без закъснение, да решаваме огромните обществени, стопански, софтуерни проблеми, пред които е изправена страната. Тяхното наличие и насоки са отразени в националните планове, чието осъществяване изисква ново качество на ръководство, работата на държавното управление, всички равнища на ръководство, директен разговор с жителите. ", съобщи той в речта си. Русия е изправена пред сериозна демографска рецесия, поради спад в раждаемостта, невъобразим от времето на Втората международна война, а казусът, който е " директна опасност за нашето демографско бъдеще са ниските приходи на огромна част от нашите жители и техните фамилии ", уточни още той и предложи разширение на програмата за заплащане на детски надбавки за всички деца от 3 до 7 годишна възраст в семейства, чиито приходи не надвишават една минимална работна заплата на човек. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР