В рамките на пет дни - от днес до 13

...
В рамките на пет дни - от днес до 13
Коментари Харесай

Международен панаир превръща Пловдив в център на винената промишленост

В рамките на пет дни - от през днешния ден до 13 март Международният панаир в Пловдив става център на винената индустрия.

Изложбата ще показва богата селекция от винени питиета - достоверно локално произвеждане и международни марки, комбинации от старинни и модерни технологии, съвременна техника и материали. Това оповестиха от пресцентъра на Международния панаир.

" Винария 2022 " се провежда под егидата на Министерството на земеделието и със съдействието на Националната лозаро-винарска камара (НЛВК).

По данни на уредниците за първи път в ревюто се включва Асоциацията на производителите и експортьорите на вино в Азербайджан. Тя сплотява винарни, които развиват и промотират национално произвеждане, обичайни и съвременни технологии във винената промишленост.

Азерските компании ще бъдат показани в Палата 11 на панаирния град. Там са ситуирани експозициите и на квалитетни мазета от Италия, винопроизводители от Португалия и Словакия, бутиково вино от Словения.

" Винария 2022 " включва още богата гама от качествени тероарни виновност от Германия, Австрия и Франция. Продукцията на бутикови мазета от другите райони на България ще илюстрира променената винена карта на страната ни. Всички изложители ще се състезават в най-очаквания конкурс " Изборът на потребителя ".

По време на изложбата ще бъдат показани нови сортове грозде, способи и инвентар за преправка, системи за надзор на качеството. Всички тези нововъведения ще бъдат експонирани в софтуерната зона, която по традиция притегля браншовици, специалисти, експерти.

Собствениците на дребни мазета могат да се срещнат с подобаващи за мащабите на тяхното произвеждане нови технологии и машини. Очаква се експозицията на повече от 50 софтуерни решения и индустриални нововъведения в бранша да провокира интереса също на огромни винопроизводители и лозари.

" Градът на виното и деликатесите " е измежду най-атрактивните за посетителите зони, където се презентират новите сбирки виновност, спиртни питиета, изискани храни и специалитети, допълват от панаирния пресцентър. Изложителите имат опция да провеждат дегустации, презентации и демонстрации пред публика от бъдещи клиенти и сътрудници.

Над 45 винарски мазета с интернационален авторитет ще покажат своите сбирки от маркови и новоразработени питиета. Посетители ще могат да се ориентират в богатото винено многообразие, разчитайки на професионална и способена помощ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР