В рамките на няколко часа на автомагистрала Тракия са проведени

...
В рамките на няколко часа на автомагистрала Тракия са проведени
Коментари Харесай

Арестуваха жандармерист, който превозвал 30 мигранти в бус на АМ Тракия

В рамките на няколко часа на автомагистрала " Тракия ” са извършени две акции, при които са арестувани общо 56 противозаконни мигранти в транспортни средства. Двамата водачи, които са управлявали бусовете са задържани, като е открито, че единият е чиновник на Министерство на вътрешните работи.

Около 1 ч. през днешния ден, патрулиращ по автомагистрала " Тракия ” екип на бранш " Пътна полиция ” алармирал на регионалната дирекция за подозрителен микробус, който пътува към София. След основана незабавна организация, в региона на 120 км транспортното средство е спряно от чиновници на Министерство на вътрешните работи, а вътре е открита група от 25 млади мъже без документи за идентичност, самоопределящи се за афганистански жители.

Задържан е и водачът, от град Харманли. Минути след 8 ч. още веднъж последвала сходна бърза съгласуваност на полицията и жандармерията и в региона на 119 км е прекратено придвижването на различен бус, придвижващ се към столицата. При оглед в него са открити други 31 мигранти, също представящи се за жители на Афганистан.

Арестуван е лидерът, който е жандармерист от София. По случая е формирано следствено дело. Активните процесуално-следствени дейности не престават.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР