В рамките на една година академия Christian of Roma има

...
В рамките на една година академия Christian of Roma има
Коментари Харесай

Амон Карвър на крака в Академията на Елена Кристиано


В рамките на една година академия Christian of Roma има достойнството да посрещне за повторно в България носителя на поредност фризьорски Оскари. Амон Карвър долетя от Ню Йорк в София, с цел да показа най-новата серия артикули BE BLOND. Това е система за скоростно обезцветяване и реализиране на първокласно рус цвят. Боите LIQUIDS на марката L’ANZA са течни бои без амоняк в 26 цвята.

Екслузивен Мaster class притегли десетки родни стилисти, които се срещнаха с най-новите трендове в цветовете. Бюти събитието се състоя в Академия Christian of Roma в столицата, която се намира на бул. „ Цариградско шосе” 136 и се радваше на голям интерес от страна на родните стилисти и персони от хайлайфа. Арт шефът на компанията Маурицио Пироло – Маури, още веднъж обра аплодисментите с квалифицираната особено за представянето серия от феерични рокли в тюркоаз и бяло.

За грима на моделите се погрижи Борислав Соколов – Мис Бони, а присъстващите не устояха на специфичните сладки изкушения. Амон Карвър срещна всички присъстващи с новите фешън трендове в русата гама и сподели за какво би трябвало да имаме вяра в продуктите на американския колос. На водещия американски бранд в годините се довериха обичаните звезди на България, измежду които Златка Димитрова, Златка Райкова, Тита и доста други. Амон Карвър е гуру за почитателите си по целия свят. Името му вълнува, а визиите, които основава, блестят от страниците на най-големите списания в света от Vogue и Marie Claire, през Harper’s Bazaar и Cosmopolitan, до Vanity fair и People. Той е и най-награждаваният американски стилист, печелил няколко пъти премиите N.A.H.A В Ню Йорк Амон ръководи не просто фризьорско пространство.

Той има център за хубост, фризьорски услуги, фотостудио и място за събития, свързани с хубостта. Но историята на този хубав американец не стартира от лъскавия Манхатън. Той изминава дълъг път – от прашните конюшни на Юта като треньор, до дебюта си в промишлеността на хубостта. В неговите ръце са били огромни звезди, до неговия дебют в промишлеността на хубостта. Той бързо се трансформира във изтъкнат и издирван специалист. След като се реалокира в Манхатън, стилистът построява мрежа от лоялна клиентела.

В неговите ръце хубостта си поверяват звезди като Кейт Бекинсейл, Бус Сприйнгфийлд, Лейтън Мийстър, Маги Грейс. В коафьорското му портфолио ще откриете реклами, фешън акции, филми, телевизионни продукции и ревюта. Карвър е неоспорим любимец на седмица та на модата в Ню Йорк. В бекстейджа той работи с дизайнери като Ралф Лорън и Ван Клийф енд Арпълс.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР