В рамките на две години 62 012 граждани получиха съдействие

...
В рамките на две години 62 012 граждани получиха съдействие
Коментари Харесай

Топлофикация е моят Хари Потър – прибира с магия парите на столичани


В рамките на две години 62 012 жители получиха подпомагане от институцията на омбудсмана, а постъпилите тъжби и сигнали са 22 607.

Това регистрира през днешния ден националният публичен бранител Мая Манолова, която преди две години на тази дата встъпи публично в служба.

Манолова даде брифинг пред централното ръководство на „ Топлофикация София “ ЕАД и даде знак, че няма да се откаже от борбата си с монополиста за повече правдивост в сметките и почитание, които сдружението дължи на жителите, оповестиха от пресофиса на омбудсмана.

„ Ние сме пред „ Топлофикация София “, тъй като това е едно от нашите незавършени каузи “, призна омбудсманът.

Тя описа, че преди няколко месеца една млада, умна жена я е попитала какво се случва с битката й против „ Топлофикация София “. Манолова й дала отговор, че всичко подхванато от нея досега не дава упования от хората резултат и е на път да вдигне ръце. Тогава дамата й напомнила, че авторката на поредицата за Хари Потър - Джоан Роулинг получила 12 отхвърли от 12 разнообразни издателства, преди романът й да бъде оповестен.


„ Топлофикация “ е моят Хари Потър, който с магьоснически качества прибира парите от джобовете на столичани “ , съобщи Манолова, представена от БГНЕС.
Тя уточни, че напъните й въпреки всичко бележат прочут триумф - понижаване 6 пъти на юрисконсултските хонорари, които товареха в допълнение сметките на българските жители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР