В рамките на днешния приемен ден на кмета Стефан Радев

...
В рамките на днешния приемен ден на кмета Стефан Радев
Коментари Харесай

Кметът на Сливен се срещна с граждани в приемния си ден

В рамките на днешния приемен ден на кмета Стефан Радев поданици на общината имаха опция да споделят разнообразни проблеми и да потърсят подпомагане за решение.

Сливенският градоначалник бе осведомен с съответен случай по пътната инфраструктура в един от кварталите на града. По отношение на различен проблем, обвързван с уличната регулация в жилищен регион, Стефан Радев увери жителите, че към този момент има подготвен регулационен проект, който се чака да бъде утвърден, с което да се реши дългогодишният им проблем. По отношение на проблем, касаещ междублоково пространство, кметът пое ангажимент за инспекция на място от общински специалисти.

От заместниците на кмета и секретаря на общината беше потърсено подпомагане във връзка с трудова претовареност, персонални въпроси, консултация за имотна договорка и ограничения, които могат да подхващат във зародила обстановка.

Приемният ден на кмета и неговия екип е всеки първи четвъртък от месеца, като при неотложни задължения е допустима смяна в дните и записаните жители се уведомяват за това. Записването се прави три дни преди приемния ден – в понеделник от 08.30 часа в Центъра за административно обслужване на жителите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се одобряват и по е-поща.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР