В рамките на бизнес сътрудничеството между двете японски компании, Suzuki

...
В рамките на бизнес сътрудничеството между двете японски компании, Suzuki
Коментари Харесай

Suzuki и Toyota се обединяват да правят малки коли в Полша

В рамките на бизнес съдействието сред двете японски компании, Suzuki ще даде на Toyota разработки в региона на проектирането на мотори с дребен потенциал, както и на субкомпактни малолитражни коли. Става дума за платформата на моделите Ciaz и Ertiga, които в този момент се създават в Индия.

Производството на новите модели ще бъде проведено в завода на Toyota в Полша.

В подмяна на това Toyota ще обезпечи технологии на Suzuki в региона на проектирането на комбинирани и напълно електрически силови елементи за хибриди и електрически транспортни средства.

По този метод Suzuki има намерение да укрепи позицията си на европейския пазар, като пусне под своята марка два нови хибрида и електомибили, основани на моделите RAV4 и Corolla Wagon.

Припомняме, Suzuki Motor Corporation и Toyota Motor Company оповестиха за разширение на своето бизнес съдействие още през 2017 година. Досега не бяха ясни детайлите на това партньорство. Без да навлизат в детайлности, двете компании анонсираха, че взаимната активност ще има акцент върху набиращите все по-голяма известност електрически коли.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР