В прокуратурата цари паника. През последните години се наложи практиката

...
В прокуратурата цари паника. През последните години се наложи практиката
Коментари Харесай

Адв. Йорданов: Ще пуснат Иванчева и Петрова, само ако обърнат очи

В прокуратурата царува суматоха. През последните години се наложи практиката да се вършат признания пред прокуратурата. Това изправя страната пред обстоятелството да заплаща от ден на ден след оправдателни присъди. Това съобщи адв. Емануил Йорданов, разяснявайки дали Иванчева и Петрова ще бдат поснати под домшен арест.
Биляна Петрова е била заплашвана от проверяващите. Те са желали от нея да каже, че Десислава Иванчева е взела рушвет. Здравословното положение на Биляна е неприятно, а има хора от обвиняването, които споделят, че би трябвало да бъде пусната от ареста, в случай че обърне очи. Във всички актове се споделя, че няма заплаха Иванчева и Петрова да се укрият, а се дава хипотетично, че можело да повлияят на делото. ", сподели още юристът на Биляна Петрова.

Когато се посещава ортодонт, в никакъв случай не се показва маршрут, какъвто е казусът с Ценко Чоков. Когато пиша молби за клиенти, споделям единствено от какъв брой до какъв брой часа няма да бъде в дома си, когато е под домакински арест. Случаят с Чоков се хиперболизира. Той е отишъл някъде, отбил се е пътьом, пил е една студена вода и по-късно се е прибрал. Нарушението, което е направил, е официално " Така някогашният вътрешен министър разяснява връщането на Чоков в ареста поради фотографията, която демонстрира по какъв начин се среща с другари в столично заведение, до момента в който е под домакински арест.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР