В профила си в социалната мрежа тя обяви, че слага

...
В профила си в социалната мрежа тя обяви, че слага
Коментари Харесай

Фактът За Развода На Венета Е На Лица, Но Причината Се Крие Със Смърт! Това Е Вече Прекалено, Изритала Го Е Заради

В профила си в обществената мрежа тя разгласи, че поставя завършек на брака си с него и ще запазят положителните връзки в името на детето си.

Денят, в който русокоската реши да разгласи това, инцидентно или не, съответствува с деня, в който Тишо чества имен ден. И по този начин вместо подарък, Венета Райкова му сервира молба за бракоразвод.

Според доближени до светската двойка е било въпрос на време, двамата да се разведат. През последните 3-4 години нещата сред тях не се развивали по никакъв начин добре. Те живеели като съквартиранти, а не като съпрузи. Останали дружно под един покрив само поради сина си.

Въпреки опитите да избави брака си, двойката не съумяла. И Венета Райкова решила, че е най-добре за всички, тя и Тишо да се разделят.

През последните месеци брачният партньор й е доста раздразнителен поради уговорките си. Това се отразило пагубно на връзките му с Венета. Точно в най-трудните мигове за нея, той не й оказал нужната поддръжка.

Венета Райкова не може да елементарни на Тишо за това, че когато остана без работа и Юксел Кадриев я съдеше, обичаният й не я поддържа. Липсата на поддръжка и схващане е главната причина, заради която русокоската решила да постави завършек на брака си с ресторантьора.

От няколко дни двамата не живеят под един покрив. На изпроводяк Тишо промълвил само, че желае амнистия от обичаната си за това, че не е бил добър брачен партньор, написа Блиц.

Но макар неуспехите в персоналния живот, Венета Райкова е щастлива поради новите върхове, които покорява в професионален аспект. Тя изпрати една от най-успешните години – стана водеща на „ Папараци “ и книгите й се трансфораха в бестселъри.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР