В продължение на милиони години нашият свят се трансформира, но

...
В продължение на милиони години нашият свят се трансформира, но
Коментари Харесай

Ще оцелее ли човечеството: Първи трейлър на "Трансформърс: Възходът на зверовете"

В продължение на милиони години нашият свят се трансформира, само че този юни нещо ново и първично се пробужда. Изключително сполучливият франчайз Трансформърс се завръща на огромния екран с Трансформърс: Възходът на зверовете – екшън театър в най-хубавите, образно впечатляващи обичаи на поредицата, който ще ни води на избухливо странствуване към света, в което ще се срещнем с нов, изумителен тип Трансформъри.

Виж още: Blood Origin: ВИЖ първия цялостен филмов откъс за предисторията на " Вещерът "



През 1994 година, двойка археолози от Бруклин се натъкват на античен спор, който заплашва да унищожи планетата ни. В дългогодишната борба на Автоботите и Десептиконите на Земята се включват три враждуващи фракции на Трансформърите – Максимали, Предакони и Тероркони. Изправяли сме се пред доста закани – и в предишното, и в бъдещето, само че тъкмо против такава не сме! Какво е мястото на човечеството в тази епична борба?

Първият филмов откъс на Трансформърс: Възходът на зверовете разкрива спиращите дъха механически постижения и мащабите на амбициозната продукция, само че загатва и за прочувственото сърце на кино лентата, което, по сходство на Бъмбълби, лежи върху човешката история в центъра – история, която ще допадне както на одобрените почитатели на поредицата, по този начин и на тези, които за първи път се сблъскват със светa на трансформиращите се роботи.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР