В продължение на 20 години Емил Райков от пловдивското село

...
В продължение на 20 години Емил Райков от пловдивското село
Коментари Харесай

20 години бит от полицай мъж търси справедливост

В продължение на 20 години Емил Райков от пловдивското село Цалапица търси правдивост за нечовечен побой, който го е осакатил.

Побоят е траял две денонощия и почнал първо в дома на Емил, а по-късно се трансферирал в полицейското ръководство в град Стамболийски.

Побойникът е не какъв да е, а шефът на Районното ръководство Ангел Керпиев, който тогава бил редови служител на реда, твърди самият пострадал.

Според видео в обществената мрежа, служителят на реда първо посетил Емил в родната му къща в Цалапица, където отишъл с цивилни облекла и автомобил. Нямал нито заповед за обиск, нито заповед за арест.

Без да изясни какво търси в дома на мъжа, се нахвърлил върху него да го бие. След това го отвел благодарение на локалния служител на реда от Цалапица в районно управление (на МВР) – Стамболийски и там траял да го бие.

Многократно през несъмнено време отивал при Емил, който бил вързан, и го налагал като животно. В резултат на побоя мъжът е бил сакат.

Не е спирал да търси и досега правата си и е безапелационен, че няма да се откаже.

Два пъти е търсил и кмета на Стамболийски Георги Мараджиев, с цел да му помогне в битката, която очевидно досега е била неравна. За всичко това споделя самичък във видеото Емил Райков.

Ето и коментар на кмета Мараджиев по случая:

„Рашковщината е на всички места. Милицията и преди 90 година и в този момент при Рашков се завърна и работи по този метод. Рашков да си прибира останките от пенсионирани ченгета и дружно да потъват с кораба на канадците. Времето не лекува. Този човек е образец за това, че когато си безпаричен и без пари системата закриля биячите и до през днешния ден. След тези побоища, Керпиев – вън от системата на Министерство на вътрешните работи. Спиш ли умерено, другарю бияч?“
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР