"В продължение на 2 часа аз чаках да ми изпратят

...
"В продължение на 2 часа аз чаках да ми изпратят
Коментари Харесай

Шокиращ разказ от съпругата на издъхналия пред болница мъж в Пловдив

"В продължение на 2 часа аз чаках да ми изпратят кола за спешна помощ. Обадиха ми се приберете си индивида тук, тъй като колата за спешна помощ може да пристигна след 5-6 часа., През това време аз бях провела нещата да диря сама ", по този начин стартира описа на брачната половинка на единия мъж в Пловдив, който умря, до момента в който чака да бъде признат в болница в ефира на Нова телевизия.

Отново се обадих на спешна помощ и им споделих: "Надявам се, че диалогът се записва. Отказвам колата за спешна помощ и дано предадат на всички да сменят спешна помощ, със смъртна помощ. Сами отидохме в Инфекциозна, имаше още едно семейство там. Отам отидохме в Пълмет. Влезнах в незабавния кабинет, приказвах с лекарката да му изпише нещо, не да го одобряват ", продължава дамата.

От там обаче ги препращат в Хирургията. "В 17 часа беше регистриран в хирургията. Вместо да го позволен до кабинета, те го оставиха да чака, имаше хора които чакат от 11 ч. Те ми споделиха, че понякога влиза една жена, която ревизираше дали не е време да му викат поп ", споделя още тя.

"На другия ден говорихме с джипито, продължихме с новите таблетки. В събота на 14 часа го завеждам в Куклен. Там го прегледаха и споделиха, че е за болница. Трябва да го закараме в инфекциозна. Клипчетата са на 16-ти.

"Приеха го на 14-ти, чухме се по телефона и сподели качиха ме отново на 3 етаж, прибирай се към този момент, до момента в който се прибирах ми сподели отново ме качиха в колата за спешна помощ отново ме връщат в инфекциозна.

В 14:41 той ми споделя няма да ми вършат диализа, ще ме местят в друга болница.

Качиха 3-ма индивида в кола за спешна помощ, двама нямаха маска, брачният партньор ми беше с кислородната маска. Нямаше доктор в колата за спешна помощ, единствено една санитарка. Аз седях права.

Вече като сме в болничното заведение. Тръгнахме постепенно да се качваме с кислородната бутилка. Стигнахме до 2 етаж и той пада. Лекарят споделя ми той му е приключил кислородът. И той ми споделя не мога повече да вдишвам. Качих се горе.

Целият престой горе в отделението беше 20 минути. Преслушаха го и докторът сподели, че от дясната страна си има пневмония. Няма нито една рентгенова фотография. На две от местата в документите са фалшифицирали подписа му. Питах го. Ще желая експертиза на подписа му.

Преслуша го лекаря не му дадоха опция да почине в леглото. Дадоха ми една количка. Докато изляза единствено чувах по какъв начин му пляскат плесници. Веднага реагираха нямам недоволства там. И нямаше

Целият му престой беше най-много 20 минути. Над 2 часа стоеше на стълбите. На 40 минута аз започнах да върша клиповете.

Пише, че е умрял в реанимационната зала. Това не е правилно.

Съпругът ми е със 100% инвалидна пенсия. Той не можеше да работи.

Аз нямам искания за пари, желая правдивост. Пари не ми трябват ", приключва дамата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР