В продължение на 14 години жена е била заключена в

...
В продължение на 14 години жена е била заключена в
Коментари Харесай

14 години руснак държал в плен жена в дома си

В продължение на 14 години жена е била заключена в „ дупка на ужасите ”. 33-годишната през днешния ден Екатерина е била бита, измъчвана изнасилвана хиляди пъти. Тя е съумяла да избяга в края на юли, оповестяват съветските медии.

Началото на тази история почнала през 2009 година 51-годишният през днешния ден Владимир Ческидов заговорил 19-годишната тогава жена на гарата в Челябинск и я почерпил с пиво. След това той я поканил в дома си в дребното уралско селце Смолино с претекста, че тя е пила алкохол и не трябва да се прибира сама. И тестванията за Екатерина почнали.

Мъжът нападнал момичето с нож и го затворил в мрачно помещение на къщата си, в която до последно живял с майка си. Красиво изрисуваните капаци на прозорците не издавали нищо за ужаса, който се случвал зад тях.

Затворената жена трябвало да чисти, да готви и да се грижи за майката на мъчителя си. По всяко време трябвало да бъде и полово на негово разположение. Между безбройните изнасилвания имало и хиляди побоища. Ческидов постоянно заплашвал с ликвидиране дамата, която държал на мощ в дома си.

Жителите на Смолино разясняват пред публицисти, че рядко виждали Ческидов на открито, а майка му им казвала, че е в Москва или другаде. Според локалните обаче Валентина знаела какво прави синът ѝ и го е прикривала.

Екатерина избягала, откакто убедила майката на 51-годишния мъж, че той ще убие и двете.

В момента Владимир Ческидов се намира в строго охранявана психиатрична болница. Екатерина твърди, че не е единствената му жертва. Някои медии оповестяват, че са открити кости в мазето и в парцела на мъжа и че през 2011 година той е умъртвил жена на име Оксана.

В момента полицейските управляващи проверяват и гибелта на брачната половинка и бащата на Ческидов. Твърди се, че и двамата са починали при рухване.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР