В продължение на 10 години Никола Маринов се представя за

...
В продължение на 10 години Никола Маринов се представя за
Коментари Харесай

Момиче обвинява в блудство мъж с много самоличности

В продължение на 10 години Никола Маринов се показва за разнообразни персони, с цел да подвежда своите жертви. Осъден е за домашно принуждение. Успял е да измами десетки жертви, лежи 11 месеца в пандиза, а по-късно излиза на независимост и продължава със своите измами. Отново е арестуван за едно денонощие, след което - пуснат.

През 2021 година доста хора описаха пред Нова тв за своите срещи с Маринов. По думите им всеки от тях е бил измамен, като в множеството случаи мъжът получавал огромни суми пари, с цел да извърши избрани услуги. Интервю даде и някогашната брачна половинка на Маринов, която показа, че го е осъдила за домашно принуждение.

„ Посягаше ми, както и на огромната ми щерка, и на майка му ", сподели дамата.

Никола ловко влиза и в ролята на представител на Министерството на защитата. „ С риск да бъда уволнен от българската войска - желая да знаете, че армията е с вас ", заявяваше той. От ведомството отхвърлиха Маринов в миналото да е бил техен чиновник.

В друго видео мъжът играеше ролята на авто играч. Треньорът на тима, взел участие във въпросната конкуренция, удостовери, че Маринов ги е заблудил, след което е липсващ безследно.

Преди близо три години измамникът беше арестуван от „ Икономическа полиция ", откакто се показа за прокурор по делото за КТБ и изиска рушвет. Една от жертвите на измамата - Васил Агопов, си уговори среща с Маринов, който очакваше следващата сума пари. 

След задържането му през юни 2021 година Маринов беше оставен за непрекъснато в ареста и наказан за машинация с ефикасна присъда от 11 месеца. Мъжът има и друга присъда от 2011 година - за машинация и кражба. На 23 декември 2022 година е освободен.

Преди седмица Надежда Дойчева – една от пострадалите от действията на Маринов, още веднъж сигнализира за проблеми с мъжа. Жената е и създателката на Фейсбук групата, посредством която поддържат връзка потърпевши от Маринов. Активността в групата се усилва незабавно след излизането на мъжа от пандиза. „ Започнах да получавам сигнали, че се пробва да мами и съумява – отново се показва за служител на реда, кредитен съветник, юрист, следовател ", описа Дойчева.

От Софийската районна прокуратура дадоха отговор, че за 2023 година има подадени два сигнала за машинация против мъжа. И по двата се работи, а по един от тях е формирано досъдебно произвеждане. И в двата случая мъжът е декларирал, че има потребност от средства за лекуването на болната си майка и прехрана на детето си. Така получил суми от 2000 лева и 5000 лева. 

Преди дни с Надежда се свързва Светла Милушева. Тя твърди, че Маринов е опитал да блудства с малолетната ѝ щерка.

„ На 14 декември поръчах такси, с цел да може щерка ми да се придвижи от у дома до учебно заведение. В този ден получих уведомление, че ще пристигна Никола ", описа Милушева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР